Hvilket Hold Drømte Messi Om At Spille For?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket Hold Drømte Messi Om At Spille For?
Hvilket Hold Drømte Messi Om At Spille For?

Video: Hvilket Hold Drømte Messi Om At Spille For?

Video: Легендарный футболист Лионель Месси покидает "Барселону". 2022, December
Anonim

I maj 2014 underskrev Lionel Messi med Barcelona, ​​hvor han har spillet siden 2003, en anden superkontrakt med mange nuller. Således stopper al begrundelse om, at en fodboldspiller, der betragtes som den bedste på planeten, drømmer om at spille et andet sted. Imidlertid opgav Barcelona-angriberen ikke drømmen om at sige farvel til fodbold i den første af sine store klubber.

Lionel Messi har altid drømt om en blå og hvid Argentina-trøje
Lionel Messi har altid drømt om en blå og hvid Argentina-trøje

Barnet og "oldies"

Født i familien af ​​træneren til fodboldholdet "Grandoli" (Rosario) kunne Messi næppe have valgt en anden skæbne og karriere end fodbold. Og drømte følgelig kun om fars hold. Eller alternativt om andre hold fra Rosarios hjemby. For eksempel om Newells Old Boys. Oversat fra engelsk kaldes dette hold temmelig morsomt - "Old Men of Newells". I skolen for den fem-gangs mester i Argentina lærte den unge Lionel at score. Og det var fra Newells uden at modtage den længe ventede invitation fra det bedste argentinske hold, River Plate (selvom han også drømte om det), at han i 2000 flyttede til en klub, hvor enhver fodboldspiller sandsynligvis vil spille. Det hedder Barcelona.

I Rusland hævdes det undertiden, at lykke ikke kunne være sket, hvis du ikke bidrog til det ulykkelige. Messis historie er i overensstemmelse med denne rækkefølge af begivenheder. Den 13-årige argentinske dreng blev ikke kun hjulpet af udvælgelsesgaven til Barcelonas spejder Carles Rexach, men også af en alvorlig hormonel sygdom, der forhindrede hans vækst, for først at blive studerende på skolen og senere en spiller af berømte catalanske hold. Barcelona, ​​der hurtigt blev overbevist om det unødvendige talent hos den unge angriber, indvilligede i at bruge penge på dyr behandling. Derudover flyttede hun Messi-familien fra Rosario og leverede statsborgerskab, arbejde og boliger til alle de nære slægtninge til det sydamerikanske vidunderbarn med bolden.

Billet til Albiseleste

Argentinerne værdsætter patriotisme selv i en enkelt fodbold. Og i republikken, der traditionelt betragtes som verdensledende inden for kødforbrug, tvivlede de ikke engang på, at Messi, selvom han voksede op i spansk-catalansk Barcelona, ​​ville vælge Argentinas landshold. I landet kaldes det "Albiseleste". Det oversættes fra italiensk som "blå og hvid", hvilket svarer til farverne på landets flag og holdets skjorter.

Messi sagde selv: al snak om en mulig optræden i det spanske landshold, især efter et kategorisk afslag, er fuldstændig vrøvl. Han er en argentiner, der elsker og derfor forsvarer farverne i sit land på banen.

Der er en kontrakt

Drømmen om ikke kun at score afgørende mål, men også at modtage den største løn overbeviste Messi om at forhandle med konkurrenter fra England og Frankrig. Og kun de overbevisende argumenter fra den tidligere træner for catalanerne Tito Vilanova hjalp Lionel med at træffe en mere korrekt beslutning: at underskrive en ny kontrakt i maj 2014 og modtage 20 millioner euro om året i Barça. Og samtidig blive den dyreste fodboldspiller i verden, anslået til 138 millioner euro.

Mærkeligt nok, efter at have vundet mange titler og priser i Barcelona, ​​indrømmede Lionel engang, at han endnu ikke havde realiseret en fodbolddrøm. Tidligt, siger de. Og han forklarede, at han ikke ønsker at tilbringe det sidste år af sin professionelle karriere i Argentina, men også i Old Boys. Det faktum, at fodboldstjernen i verdens nr. 1 ikke er listig, fremgår af en så interessant kendsgerning. Da Lionels søn blev født, ud over navnet Thiago, præsenterede far babyen ikke kun en T-shirt med navnet Messi og hans top ti på bagsiden, men også en kontrakt med Newells. Og også et kort fra et klubmedlem fra Rosario.

Messi er ikke den eneste, der drømmer

Ikke mindre overraskende kendsgerning, der bekræfter Messis fænomenale popularitet, kan betragtes som offentlig anerkendelse af ønsket om at lege med ham andre primer i verdensfodbold. Når dette blev angivet af angriberen af ​​det brasilianske landshold og Santos Neymar og angriberen af ​​Manchester City argentinske Sergio Aguero. Begge drømme blev til virkelighed i 2014.Den brasilianske Neymar er blevet en Barcelona-spiller og Messis holdkammerat. Og Aguero spillede sammen med Lionel for Albiseleste ved verdensmesterskabet i Brasilien.

Populær af emne.