Hvilket Hold Vandt Stanley Cup I

At vinde Stanley Cup er den mest prestigefyldte præstation for et hockeyhold i en NHL-turnering. I løbet af året konkurrerer hold om den bedste placering i klassementet, de bedste klubber går videre til slutspillet, hvor vinderen af den mest prestigefyldte hockeyliga i verden er bestemt.

Hvilket hold vandt Stanley Cup i 2014

I 2014 vandt Los Angeles Kings team den prestigefyldte pris. Det skal bemærkes, at dette trofæ kun var til rådighed for Los Angeles-monarkerne kun for anden gang i klubben. Det skal dog bemærkes, at Stanley Cup for første gang blev vundet af "kongerne" for kun få år siden - i 2012.

For at opnå Stanley Cup havde hockeyspillerne brug for relativt lidt tid i den sidste del af turneringen. Husk på, at holdet på hvert trin i slutspillet skal besejre modstanderen fire gange, det vil sige, den længste række er syv kampe, men Los Angeles Kings besejrede New York Rangers i finalen i turneringen på kun fem kampe, taber kun en gang rivaler. Den endelige score i Stanley Cup-slutserien er 4 - 1 til fordel for "kongerne".

I den sidste femte kamp modtog "kongerne" "rangers" på deres is. Hjemmearenaefordelen blev imidlertid ikke væsentligt påvirket. Spillet var meget stædig, og afskedigelsen kom i anden forlængelse.

Resultatet blev bestemt af Alec Martinez, der kun formåede at forstyrre Rangers-målmanden i anden forlængelse. Scoringen blev åbnet af "kongerne", i den anden periode tog "Rangers" føringen med et par mål, og i den tredje periode lykkedes det Los Angeles-spillerne at overføre kampen til overarbejde. Målene blev scoret af Justin Williams, Marian Gaborik og Alec Martinez i Kings. Chris Crider og Brian Boyle scorede mod Rangers.

Det vindende hold inkluderer en russisk hockeyspiller. Forsvarer Vyacheslav Voinov vandt Stanley Cup for anden gang i sin karriere.