Hvem Vandt Stanley Cup

Hvem Vandt Stanley Cup
Hvem Vandt Stanley Cup

Video: Hvem Vandt Stanley Cup

Video: Hvem Vandt Stanley Cup
Video: 2017 Stanley Cup Champions Film - Pittsburgh Penguins 2024, Kan
Anonim

Drømmen for næsten enhver professionel hockeyspiller er at vinde den bedste hockeyliga - NHL. I slutningen af den regelmæssige sæson vælges seksten klubber, som fortsætter med at kæmpe om klubhockeys største trofæ - Stanley Cup. Den næste sæson er afsluttet, ifølge de resultater, som fansen har lært vinderen af Stanley Cup 2015.

Hvem vandt Stanley Cup 2015
Hvem vandt Stanley Cup 2015

En amerikansk klub fra Chicago blev ejer af det mest hæderlige hockey-trofæ i 2015. Chicago Blackhawks har vundet Stanley Cup for tredje gang på seks år. Således er der i de senere år opstået et bestemt hockey "dynasti" fra Chicago, som har vundet hovedtrofæet flest gange i de senere år. Blackhawks med sådan en præstation gik ind i verdenshockeyhistorien. Kun en håndfuld NHL-klubber i ligaens historie har opnået tre Stanley Cup-slutsejre på seks år.

I 2015 Stanley Cup-finalen stod Chicago-spillere overfor Lightning fra Tampa Bay. Serien af sidste spil begyndte i Tampa.

Den første kamp sluttede med en 2-1 sejr for Chicago, men i det andet møde overtog værterne og slog Chicagoans 4-3. I den første kamp i Chicago (og henholdsvis i den tredje kamp i serien) vandt Tampa Bay Lightning igen med et resultat på 3-2. Således tog Tampa føringen i serien 2-1. Alligevel forudsagde eksperter og bookmakere Chicagos sejr, hovedsageligt på grund af oplevelsen af at spille i slutspillet i de senere år. Forudsigelserne blev til virkelighed.

I den fjerde kamp i serien i Chicago besejrede værterne gæsterne 2-1. Det samme resultat blev registreret i den femte kamp allerede i Tampa. Det sjette møde i den sidste serie fandt sted igen i Chicago. Hjemme vandt værterne 2-0 og sikrede dermed 4-2 sejren.

Den canadiske angriber Chicago-kaptajn Jonathan Toews løftede igen Stanley Cup over hovedet. Dette er canadierens ottende sæson i Chicago Blackhawks-trøjen. Toews har fejret en Stanley Cup-sejr alle tre gange de sidste seks år. Også for tredje gang med Chicago vandt det prestigefyldte trofæ og andre ledere af angreb Blackhawks - canadiske Patrick Sharp og amerikanske Patrick Kane.

Anbefalede: