Hvem Vandt Medaljer I Riffelskydning

Hvem Vandt Medaljer I Riffelskydning
Hvem Vandt Medaljer I Riffelskydning

Video: Hvem Vandt Medaljer I Riffelskydning

Video: Hvem Vandt Medaljer I Riffelskydning
Video: AGF Nedrykning Til Medaljer 2024, Kan
Anonim

Skydekonkurrencer blev afholdt ved OL i London fra den 4. til den 13. dag (28. juli - 6. august). I løbet af denne tid blev der spillet 15 sæt præmier, hvoraf 5 blev taget hjem af riffelskydere - 8 mænd og 6 kvinder fik olympiske medaljer. Kineserne, amerikanerne og italienerne modtog to priser hver, og yderligere 9 lande modtog en hver. Russerne fik desværre ikke noget.

Hvem vandt medaljer i riffelskydning
Hvem vandt medaljer i riffelskydning

Skydekonkurrencer blev afholdt i skydebaner på Royal Artillery Barracks i det sydøstlige London-område i Woolwich. På den første dag i skydekonkurrencen, den 28. juli, blev to sæt priser uddelt, og en af dem blev fordelt blandt kvinder, der affyrede fra en luftriffel i en afstand af 10 m. Ud af 56 atleter nåede otte piger finalen, inklusive en af to russere - Daria Vdovina, der viste det tredje resultat. Men hun lykkedes ikke at konkurrere om priserne - den kinesiske kvinde I Sylin blev mester og ejer af den allerførste guldmedalje ved OL i London. Hendes landsmand Yu Dan blev den tredje, og den polske kvinde Sylvia Bogatskaya vandt sølvmedaljen.

I en anden kvindedisciplin måtte piger ramme et mål med en riffel i en afstand af 50 m fra tre forskellige positioner. I denne konkurrence var den bedste amerikanske Jamie Lynn Gray, og ved siden af hende på podiet var Ivana Maksimovich fra Serbien (2. plads) og Adela Sykorova fra Tjekkiet (3. plads). Hos mænd vandt den italienske Niccolo Campriani den samme konkurrence foran sølvmedaljen Kim Jong Hyun fra Sydkorea og den tredje amerikanske Matthew Emmons. Det er nysgerrigt, at Emmons, vinder af to tidligere Olympiads-priser, er gift med Catherine Emmons, også en olympisk mester og indehaver af en verdensrekord i riffelskydning. Men hun spiller for det tjekkiske olympiske hold og blev den fjerde i kvindernes konkurrence.

Italiensk Niccolo Campriani, der allerede har vundet guld, konkurrerede om den anden pris i 10 meter afstandsskydning og var i stand til at blive den anden og tabte til den rumænske Alin Djordje Moldovyan. Og tredjepladsen i denne disciplin blev taget af Gagan Narang fra Indien. Mændene ved denne olympiade havde en øvelse mere end pigerne - i en afstand af 50 m skød de udsatte. Det bedste af alt var hviderusseren Sergei Martynov, der slog Lionel Koks fra Belgien og den slovenske Raimond Debevets.

Opførelsen af det russiske riflehold i riflediscipliner (og i alle andre) kan betragtes som meget mislykket - ingen undtagen Vasily Mosin, der blev den tredje i lerdueskydning, kunne bestige det olympiske podium.

Anbefalede: