Hvilken Klub Vandt UEFA Champions League I

UEFA Champions League er den førende fodboldturnering for klubber i den gamle verden. Hvert år ser hele sportsverdenen på, hvilket hold der kan vinde æres titlen som de bedste i Europa og skriver sig selv i verdenssportens historie.

Hvilken klub vandt UEFA Champions League i 2014

Den 24. maj 2014 fandt en vigtig sportsbegivenhed sted på Sveta Stadium i Lissabon (Portugal). Med mere end tres tusind tilskuere vandt den spanske klub "Real" (Madrid) i en dramatisk kamp det eftertragtede trofæ - UEFA Champions Cup. Dette er den tiende Champions League-sejr i historien om den store kongelige klub. Ifølge denne indikator er Madrid den mest titlen klub i Europa.

Real Madrids rival var et andet Madrid-hold - Atletico. Den endelige score i kampen, der markerede sejren for den "cremede", blev den største i historien om Champions League-finalen i de senere år. Kampen sluttede med et 4: 1 nederlag. Men dette resultat afspejler ikke den samlede fordel ved den kongelige klub. “Real” i op til 94 minutter var ringere end modstanderen 0: 1 og kun i en fast tid efter et hjørne sendte Sergio Ramos bolden i mål af “Atlético”. Så Real Madrid udlignede scoren i de sidste minutter af mødet, og dette gjorde det muligt for den store klub at komme væk fra nederlag i finalen og vinde Champions League i 2014. I ekstra tid sendte “Real” for anden gang ekstra tid tre bolde ind i modstanderens mål. Gareth Bale, Marcello og Cristiano Ronaldo adskilte sig.

Madrid “Real” viste igen hele verden, at det er et af de bedste hold i Europa i den sidste sportssæson. Derfor er det ikke tilfældigt, at netop denne klub blev vinder af UEFA Champions League i 2014.