Hvilken Klub Gik Wagner Love Til?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken Klub Gik Wagner Love Til?
Hvilken Klub Gik Wagner Love Til?

Video: Hvilken Klub Gik Wagner Love Til?

Video: Hvilken Klub Gik Wagner Love Til?
Video: Paulistão Sicredi 2019 | Corinthians 2 x 1 São Paulo | Gol - Vagner Love 2024, April
Anonim

I lang tid har russiske fodboldfans ikke været overrasket over overgangen fra de førende spillere fra indenlandske klubber til engelske eller italienske hold. Og vi taler om legionærer fra andre lande, der har opnået europæisk anerkendelse i det russiske mesterskab. Desto mere overraskende er historien om den bedste fodboldspiller i Rusland-2008, den brasilianske Wagner Love, som fem år senere erstattede CSKA Moskva for den lille kendte kinesiske klub Shandun Luneng.

Wagner Love formåede at blive forelsket i ikke kun russiske, men også kinesiske fans
Wagner Love formåede at blive forelsket i ikke kun russiske, men også kinesiske fans

Til Moskva - med kærlighed

Den tidligere angriber af brasilianske Vasco da Gama og Palmeiras blev bragt til Rusland af kærlighed ikke så meget for en læderkugle som for penge. Og også ønsket om at "lyse op" og lidt senere at følge eksemplet med mange andre brasilianere i en stærk vesteuropæisk klub. Det påvirkede imidlertid ikke den oprigtige kærlighed til angriberen Wagner, hvis kaldenavn til tider var forkert tilbøjelig som Love, til hovedstadsholdet.

Wagner spillede for CSKA (intermitterende) fra 2004 til 2013. Og det lykkedes ham at vinde tre mestertitler, seks russiske cup, udmærke sig i UEFA Cup og blive en spiller i det brasilianske landshold. Sydamerikaneren kan også tilføje sit uofficielle titel til den stærkeste legionær, der nogensinde har spillet i det store Rusland og den gensidige kærlighed fra hærfans.

Spil som kærlighed

I vinteren 2013 dukkede Wagner op igen på CSKA og bekræftede hurtigt, at korte fravær i hans hjemland Brasilien var godt for ham. Og at han ikke har glemt, hvordan man scorer. I form af en hærklub lykkedes det Love at blive mester og vinder af landets Cup igen. Derefter annoncerede CSKA-præsident Giner overførslen af hovedscoreren (199 spil og 94 mål) til Shandong Luneng. Ifølge de kinesiske medier for 12 millioner euro. Desuden betalte den kinesiske angriber selv, der kender meget til kvalificerede fodboldspillere fra Europa, en løn, der er meget højere end i Moskva - fire millioner af de samme euro om året.

De mest berømte udlændinge, der har optrådt i Kina, er franskmændene Nicolas Anelka, Didier Drogba og Seydou Keita, den paraguayske Lucas Barrios, engelskmanden Paul Gascoigne, den italienske Alessandro Diamanti og russeren Sergei Kiryakov.

Wagner mål

Fodboldspilleren begyndte at bekræfte sine færdigheder fra den første dag af sit ophold i det celestiale imperium. Allerede i sit debutkamp for en klub, der vandt fire gange i det kinesiske mesterskab, scorede han to gange mod Shanghai Shenhua. Og han hjalp holdet, hvis mest stjernespiller var tidligere midtbanespiller for den tyske "Schalke 04" Hao Junmin, med at vinde 3: 2. Og på kun ti kampe i en cirkel af sæsonen 2013 scorede Wagner seks gange, vandt sølvet i mesterskabet og en billet til Champions League i det asiatiske fodboldforbund.

Ud over Wagner spiller der yderligere fire legionærer i Shandong. Disse er forsvareren Ryan McGowan (USA), midtbanespillere Roda Antar (Libanon) og Leonardo Piskulichi (Argentina) samt en anden brasiliansk angriber Gilberto Masena.

Shandong husker Nepomniachtchi

Ifølge eksperter kan udseendet i rækken af en af de stærkeste kinesiske klubber af en spids fra Rusland, selvom det ikke er en russer, ikke kaldes utilsigtet. Når alt kommer til alt, når Radomir Antichs hold blev coachet af sådanne berømte russiske specialister som Boris Ignatiev og Valery Nepomnyashchy. Ex-spids af Moskva Dynamo Kiryakov og den hviderussiske forsvarer Yakhimovich, den serbiske midtbanespiller Petrovich og den ukrainske angriber Nagornyak, der igen er berømt for deres præstationer for russiske klubber, skinnede på banen. Nogle mener dog, at kineserne var i stand til at sætte pris på Wagners færdigheder kort før overførslen - under CSKAs to-kamp-turné i deres land.

Anbefalede: