Hvilken Sport Er Bedre Til At Tabe Sig

Indholdsfortegnelse:

Hvilken Sport Er Bedre Til At Tabe Sig
Hvilken Sport Er Bedre Til At Tabe Sig

Video: Hvilken Sport Er Bedre Til At Tabe Sig

Video: Обсуждение послов Canon: EOS-1D X Mark III 2022, December
Anonim

Hvis du beslutter dig for at bekæmpe overvægt, skal du starte med ordentlig ernæring og regelmæssig motion. Det kan være svært for begyndere at beslutte, hvilken sport de skal vælge for at tabe sig?

Vægttab Cykling
Vægttab Cykling

Instruktioner

Trin 1

Den første sport, som de, der ønsker at tabe sig, tænker på, kører. Dens fordele er åbenlyse - du behøver ikke specielt udstyr til at løbe, du kan løbe næsten når som helst, hvor som helst, det vigtigste er at få et par løbesko af høj kvalitet. Men løb er ikke for alle. Hvis du har knæproblemer, skal du være forsigtig med dine løb. Og nogle mennesker kan bare ikke lide at løbe. Derudover er en kort 10 minutters løb ikke nok til vægttab. For at tabe sig skal du løbe længe nok i 30-40 minutter med en hastighed på 8-10 km / t. Ikke en let opgave for begyndere.

Trin 2

Cykling er et godt alternativ til løb. Hvis du stadig ikke har en cykel, skal du straks få en. I den varme sæson og indtil sene efterår bliver cyklen den bedste "naturlige" vægttabs træner for dig.

Trin 3

Fedtforbrænding i det fri er hurtigere end indendørs. Dette er den største fordel ved cykling. For eksempel ved at træde på en stationær cykel i et motionscenter med medium intensitet kan du brænde 250-300 kcal i timen. Hvis du går på en cykeltur, skal du tabe 600-1500 kcal. Med denne hastighed har du en chance for at slippe af med 4-7 kg på 4 uger.

Trin 4

Regelmæssig cykling øger immuniteten, forbedrer kardiovaskulær funktion og øger udholdenhed. Cykling hjælper ikke kun med at "smelte" det akkumulerede fedt, men også til at forme hofter og balder, hvilket giver dem et tonet, atletisk look.

Trin 5

Du behøver ikke at være professionel for at nyde og nyde at cykle. Følg enkle regler, og du vil ikke kun slippe af med ekstra pund, men også holde i god fysisk form.

Trin 6

Vælg en cykel med et behageligt sæde, der passer til din kropsform. Når du er på cyklen, skal du føle dig godt tilpas. Løft sadlen lige nok til at holde benene let bøjede, mens du træder i pedalerne. Når du bevæger dig, skal du ikke sænke hovedet ned og se fremad. Belastningen på hænderne skal være minimal. Tjek regelmæssigt, hvor godt dine dæk er oppustet, og tag en pumpe, når du cykler.

Trin 7

Så dårligt vejr ikke forhindrer dig i at have en fuldgyldig cykeltur, det gør ikke ondt at tage regnfrakke og vandtætte støvler på. Brug cykelhandsker for at holde hænderne varme og tørre. Dette giver dig tillid til at holde fast i rattet og bremse. Vejrtilpasset tøj reducerer chancerne for ledbåndskader og giver kroppen mulighed for at bruge energi ikke på opvarmning, men på hurtig bevægelse.

Populær af emne.