Hvilken Simulator Er Effektiv Til At Tabe Sig

Indholdsfortegnelse:

Hvilken Simulator Er Effektiv Til At Tabe Sig
Hvilken Simulator Er Effektiv Til At Tabe Sig

Video: Hvilken Simulator Er Effektiv Til At Tabe Sig

Video: Hvilken Simulator Er Effektiv Til At Tabe Sig
Video: VI ER DE BEDSTE TIL AT TÆNKE!? Thinking Simulator #1 2024, Kan
Anonim

Træningsmaskiner hjælper med at tone dine muskler og tabe sig. Blandt snesevis af forskellige enheder, der adskiller sig i form, pris og gruppe af muskler, der trænes, er det undertiden svært at vælge den, der passer til dig.

Hvilken simulator er effektiv til at tabe sig
Hvilken simulator er effektiv til at tabe sig

Instruktioner

Trin 1

Alt træningsudstyr kan opdeles i styrke og cardio. Styrketræning er rettet mod at arbejde med en bestemt muskelgruppe, kardiovaskulært udstyr hjælper med at styrke åndedræts- og kardiovaskulære systemer og reducere kropsfedt, og derfor er de mest effektive til at tabe sig.

Trin 2

Træningscyklen er rettet mod at træne musklerne i ben og ryg. Hver moderne enhed er udstyret med et elektronisk system, der beregner afstanden, træningstiden og antallet af forbrændte kalorier. De fleste motionscykler har en programomskifterfunktion, så det er nemt at finde den rigtige belastning. Motionscyklen vil kun være effektiv, hvis du træner regelmæssigt. Det anbefales ikke at bruge det til mennesker med rygmarvssygdomme.

Trin 3

For dem, der lider af åreknuder og rygsmerter, er en rytter perfekt. Denne kardiomaskine ligner en saks og leveres med et styr og en sadel. Det træner perfekt musklerne i ben, ryg og bagdel, og belastningen på leddene under træning er minimal.

Trin 4

Orbitrek er en meget populær elliptisk vægttabs træner. Klasser om det minder lidt om langrend. På banesporet kan du vælge et automatisk program, der passer til dit fitnessniveau: opvarmning, konditionstræning, fedtforbrændingstilstand, ekstreme belastninger og andre. En af fordelene ved en elliptisk træner er, at det får muskler til at arbejde, der sjældent bruges i hverdagen. Orbitrek fylder ikke kun ben og balder, men også musklerne i brystet, ryg, skulderbælte, arme. Denne træningsmaskine kan være et ideelt hjælpemiddel i kampen mod overvægt hos mennesker med ledsygdomme.

Trin 5

Løbebåndet sættes normalt på andenpladsen i popularitetsvurdering af træningsudstyr (den første er traditionelt motionscyklen). For at tabe et par pund er det slet ikke nødvendigt at løbe på lærredet, trække vejret tungt og gennemblødt i sved. Simulatoren giver mulighed for manuel justering af bevægelseshastigheden og hældningsvinklen. Uuddannede mennesker kan starte med et langsomt trin med en hastighed på 3,5-4 kilometer i timen uden at løfte, og derefter øge belastningen. Hvis det er nødvendigt, kan du vælge et af de automatiske programmer. At gå i 40-60 minutter 3-4 gange om ugen giver dig mulighed for at slippe af med ekstra pounds i løbet af få måneder, gøre din krop mere modstandsdygtig og stærk.

Trin 6

Stepper er en af de billigste og mest kompakte simulatorer. Den består af to tilsluttede pedaler og simulerer stigning i trapper. Dybest set under træning trænes musklerne i balder og ben, men der gives en betydelig belastning på hofteleddet. Det er svært at tabe sig med en stepper, men du kan korrigere hofternes form.

Anbefalede: