Hvordan Man Får Kroppen Til At Tabe Sig

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Får Kroppen Til At Tabe Sig
Hvordan Man Får Kroppen Til At Tabe Sig

Video: Hvordan Man Får Kroppen Til At Tabe Sig

Video: Hvor hurtigt kan man tabe sig? | #COACH 2022, December
Anonim

Overvægt er altid en konsekvens af en ubalance i hele kropssystemet. Årsagen kan være medicinsk relateret til helbredsproblemer. Men oftere end ikke er dette en almindelig uoverensstemmelse mellem mængden af ​​energi, der forbruges og bruges.

Hvordan man får kroppen til at tabe sig
Hvordan man får kroppen til at tabe sig

Er det nødvendigt

  • - lægeundersøgelse;
  • - lommeregner;
  • - en tabel med madkalorier.

Instruktioner

Trin 1

Få en lægeundersøgelse for at udelukke hormonelle lidelser og for at bestemme din generelle tilstand. Måske antyder din krops egenskaber en særlig diæt eller en slags begrænsninger for fysisk aktivitet.

Trin 2

Bestem mængden af ​​energi, din krop har brug for for at holde den i gang. Dette er let at beregne ved hjælp af formlen: (Vægt, kg x 13,7) + (Højde, cm x 5) - (Alder, år x 6, 8) + 66 = Basemetabolisk hastighed eller det antal kilokalorier, du bruger lige liggende i senge.

Trin 3

Multiplicer det resulterende beløb med koefficienten for fysisk aktivitet: - 1, 2 - hvis du slet ikke spiller sport, og du har et stillesiddende arbejde; - 1, 375 - 1-2 gange om ugen en lille fysisk aktivitet (sådan en belastning kan være aktiv shopping eller en gåtur til stationens metro); - 1, 55 - hvis du besøger gymnastiksalen tre gange om ugen, er belastningen gennemsnitlig; - 1, 725 - besøger gymnastiksalen tre gange om ugen, belastningen er tung; - 1, 9 - besøg gymnastiksalen hver dag, belastningen er tung (eller gør hårdt fysisk arbejde).

Trin 4

Udpeg dig selv en "grøn kanal" - plus eller minus 100 kalorier til resultatet. For at tabe sig skal du have mindre end den energi, du spiser i løbet af dagen.

Trin 5

Skriv ned alt, hvad du spiser eller drikker i løbet af ugen. Beregn det gennemsnitlige antal forbrugte kalorier i løbet af dagen. Tænk over, hvordan du kan reducere dette tal.

Trin 6

Skær ikke mad for meget, det er nok at reducere kalorieindholdet i fødevarer med 10-15 procent. Ellers vil kroppen opleve sult som et signal om at lave energireserver.

Trin 7

Hvis du ikke er villig eller ude af stand til at ofre din diæt, skal du øge dit energiforbrug. Dette kan gøres let ved blot at øge din fysiske aktivitet.

Trin 8

Du behøver ikke løfte en vægtstang i gymnastiksalen for at begynde at forbrænde fedt. En regelmæssig gåtur i en halv time i et hurtigt tempo brænder omkring 200-250 kilokalorier.

Trin 9

Det er ikke nødvendigt at øge dine kalorieudgifter alene ved aerob træning. Selvfølgelig betragtes løb som det bedste værktøj i kampen mod overvægt, men styrketræning er på ingen måde ringere end det.

Trin 10

Træn tre gange om ugen i medium vægt, og lav 12-15 gentagelser af hver øvelse. Du vil ikke kun aktivt forbrænde fedtceller, men også stramme dine muskler godt.

Populær af emne.