Hvordan Man Vælger øvelser Til At Tabe Sig På Maven

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger øvelser Til At Tabe Sig På Maven
Hvordan Man Vælger øvelser Til At Tabe Sig På Maven

Video: Hvordan Man Vælger øvelser Til At Tabe Sig På Maven

Video: Hvordan Man Vælger øvelser Til At Tabe Sig På Maven
Video: Hjemmetræning! Få Flad Mave + Rund Numse PÅ 2 UGER! 2024, April
Anonim

Hvis din mave ikke længere er flad, er der tre grunde til dette. For det første er der et lag fedt, der er dannet mellem mavemusklerne og huden. For det andet er dette fedtet, der omslutter de indre organer. For det tredje har musklerne i din mave simpelthen mistet deres elasticitet og understøtter ikke længere organerne i bughulen. Det er nødvendigt at vælge øvelser til mavemusklerne, så alle disse faktorer påvirkes.

Hvordan man vælger øvelser til at tabe sig på maven
Hvordan man vælger øvelser til at tabe sig på maven

Instruktioner

Trin 1

Det er forkert at tro, at hvis du ønsker at fjerne fedtaflejringer inde i maven og over musklerne i bughulen, skal du øge belastningen i dette område. Som medicinske studier viser, styrker du mavemusklerne ved at pumpe mavemusklerne i en halv time, men du mister kun 0,1 g fedt. Aerob træning i samme tid hjælper dig med at tabe 15 gram fedt.

Trin 2

Når du vælger et sæt øvelser til maven, skal du medtage aerobe øvelser i det. De fordeler belastningen til alle muskler i kroppen og øger iltindholdet i blodet, hvilket hjælper med at effektivt forbrænde både internt og eksternt fedt. Husk, at visceralt (internt) fedt forbrændes meget hurtigere, så første gang efter start af regelmæssig træning bemærker du muligvis ingen ekstern effekt. Efter et stykke tid begynder mængderne af subkutant fedt også at falde.

Trin 3

Og selvfølgelig skal dit sæt øvelser absolut omfatte dem, der hjælper med at styrke dine mavemuskler. Dette gør det muligt for dem at blive mere elastiske, bedre understøtte de indre organer, så maven stopper med at "slappe af". Den forreste abdominalvæg består af et antal muskler: lige, tværgående og skrå. For at styrke rectus muskler skal du inkludere øvelser, hvor du skal løfte dine ben og bækken, mens du ligger på ryggen eller sidder på gulvet.

Trin 4

Elasticiteten af den tværgående muskel, der omgiver maven, bestemmer i høj grad dens form. For at styrke det skal du udføre øvelser, hvorfra bugvæggen trækkes tilbage. Startpositionen i sådanne øvelser ligger på ryggen eller står på alle fire.

Trin 5

En smuk flad mave vil understrege en tynd talje. Sørg derfor for at udføre øvelser for at udvikle og øge rygsøjlens fleksibilitet.

Anbefalede: