Styrketræning: øvelser For Kvinder At Tabe Sig

Indholdsfortegnelse:

Styrketræning: øvelser For Kvinder At Tabe Sig
Styrketræning: øvelser For Kvinder At Tabe Sig

Video: Styrketræning: øvelser For Kvinder At Tabe Sig

Video: Styrketræning: øvelser For Kvinder At Tabe Sig
Video: 7 minutters træning for at forbrænde fedt og tabe sig 2024, April
Anonim

Hver kvinde drømmer om en perfekt figur. Men nogle gange er det ikke så let at finde det: ikke alle kan modstå udmattende kostvaner. Den bedste mulighed er at besøge kraftværket. Styrkeøvelser er øvelser, hvor modstand overvindes eller vægte bruges. De hjælper med at styrke musklerne, forme en smuk figur.

Power træning
Power træning

Hvad er fordelene ved styrketræning?

  1. En god mulighed for at tabe disse ekstra pund.
  2. Sundhed vil blive forbedret.

Hvordan gør man det korrekt?

Først skal du mestre hele teknikken til at udføre sådanne øvelser. For at tabe sig skal du udføre mindst 15 gentagelser i hver tilgang. Belastningen skal være sådan, at du føler dig træt efter undervisningen. Dette hjælper dig med at opnå det ønskede resultat.

Grundlæggende styrke træningsprogram

Det er nødvendigt at øve 3 gange om ugen. Den første dag er fokuseret på presningsøvelser af overkroppens muskler, den anden er benmusklerne, den tredje er musklerne i den øverste halvdel af kroppen.

  1. Den første dag. Vægt på brystets muskler. Eksempler på øvelser: bænkpres fra gulvet, push-ups, løftning af håndvægte (løft af arme til siderne, bøjning med håndvægte),.
  2. Anden dag. Det er nødvendigt at fokusere belastningen på benene, nemlig på hofter og bagdel. Squats, lunges, benforlængelser og krøller er gode muligheder.
  3. Den tredje dag. Målet er at træne musklerne i ryggen og biceps. En uerstattelig assistent i dette er barbell. Alternativt bøjning af armene med en vægtstang, bøjning fremad.

Det kan køre på plads, hovedbøjninger, torso drejer. Strækøvelser følger hver styrketræning. Dette hjælper med at forhindre skader og reducere smerter. I dette tilfælde er det nødvendigt at slappe af, trække vejret jævnt, udføre bevægelser langsomt.

Kan jeg træne derhjemme?

Ja, til dette behøver du kun have håndvægte. Det er ikke nødvendigt at træne i dyre fitnesscentre, du kan også tabe dig derhjemme. Komplekset kan være det samme som beskrevet ovenfor. Det vigtigste er, at du skal øve regelmæssigt for at opnå resultater.

Ernæring under styrketræning

Før hver lektion skal du spise kulhydrater og give op slik. At drikke en protein shake er for eksempel også en god idé, når du er færdig med at træne.

Hvis du vil miste de ekstra pund, er styrketræning bedst. Dette er den mest effektive metode. Men for at resultatet skal være positivt, skal du følge alle anbefalingerne.

Anbefalede: