Sådan Træner Du På En Stationær Cykel For At Tabe Sig

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du På En Stationær Cykel For At Tabe Sig
Sådan Træner Du På En Stationær Cykel For At Tabe Sig

Video: Sådan Træner Du På En Stationær Cykel For At Tabe Sig

Video: Sådan opgraderer du dine Watt - 8 tips til bedre udnyttelse af dine watt på cyklen 2022, December
Anonim

For at træning på en stationær cykel er effektiv og bidrager til at forbedre figuren og vægttabet, er det nødvendigt at overholde visse regler og betingelser for træning, der vælges individuelt.

Sådan træner du på en stationær cykel for at tabe sig
Sådan træner du på en stationær cykel for at tabe sig

Instruktioner

Trin 1

Vær systematisk. Her, som i enhver proces, er konsistens meget vigtig. Det er forkert at træde i tre timer i træk på en dag og derefter ikke gå på den stationære cykel i flere dage. Det er bedre at gøre det i en halv time, men hver dag.

Trin 2

Forøg belastningen gradvist, altid i moderation. En skarp belastning, der udføres uforsigtigt på kroppen, vil gøre mere skade end gavn.

Trin 3

Træn kompetent på en stationær cykel. Motion skal være behageligt og efterlade let muskeltræthed, ikke udmattelse og træthed. Husk, at intens træning kan have kontraindikationer: kræft og hjerte-kar-sygdomme, nogle former for astma, diabetes mellitus. Stop med at cykle, hvis du oplever åndenød og smerter i brystet.

Trin 4

Lav en tidsplan, og hold den nøje. Det skal være rigtigt for dig og matche kroppens egenskaber. For minimale vægtproblemer, start med en 15-minutters træning med moderat belastning hver dag.

Trin 5

Hvis du er mere forberedt og stræber efter at få markante resultater fra øvelserne, skal du træne tre gange om ugen. Gendannelsesintervallet mellem træningsprogrammerne skal være 1 til 2 dage. Varigheden af ​​undervisningen varierer fra 40 minutter til 1 time.

Trin 6

Kombiner træning med diæt. Brug forskellige træningssystemer. For eksempel skal du opretholde den samme hastighed gennem hele "turen" eller skifte perioder med stille pedalering med mere intense.

Trin 7

Husk et af de vigtigste seværdigheder, mens du træner - din puls. I et forsøg på at tabe dig skal du holde dig til en puls på 65 - 75% af dit maksimum. For at finde det skal du trække din alder fra 220.

Populær af emne.