Sådan Bygger Du Dine Ben På En Stationær Cykel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bygger Du Dine Ben På En Stationær Cykel
Sådan Bygger Du Dine Ben På En Stationær Cykel

Video: Sådan Bygger Du Dine Ben På En Stationær Cykel

Video: Do Exercise Bikes Slim Your Legs or Make You Bulk Up? 2022, November
Anonim

En motionscykel er bestemt et nyttigt værktøj. Dette er ikke kun en fremragende pacemaker, men også en trofast assistent til at forbedre din figur. Træning på en stationær cykel kan have en positiv effekt på formen på benene og kroppen generelt. Det vigtigste er træningens regelmæssighed samt det korrekte tempo og belastning.

Sådan bygger du dine ben på en stationær cykel
Sådan bygger du dine ben på en stationær cykel

Instruktioner

Trin 1

Husk, at fordelene ved at træne på en stationær cykel kun vil være synlige efter en halv times kontinuerlig træning. Ideelt set skal du bruge mindst 40 minutter om dagen på motionscyklen. Bestem træningsprogrammet selv i henhold til dine egne følelser. Hvis det er praktisk for dig at træne om morgenen, skal du gøre det et par timer efter at have vågnet. Brug din "sportsøvelse" om aftenen mindst et par timer før sengetid og ikke umiddelbart efter middagen.

Trin 2

Træning på en stationær cykel skal altid begynde med en opvarmning: squats, strækninger, bøjninger. Undgå at blive båret med vand under træning: det anbefales ikke at drikke det, men kun fugt din mund lidt. Hvis din fysiske kondition tillader det, skal du bruge manchetter på dine ben til træning for at gøre det tungere og øge effekten.

Trin 3

Øvelser på en stationær cykel pumper godt musklerne på lårets forside. Sid tæt på sadlen, vip din torso lidt fremad og overfør delvist kroppens vægt til dine hænder. Juster sadelhøjden, så du frit kan rette dine ben, når pedalerne er i nedadgående position, men ikke vippes fra side til side i sadlen og forsøger at nå den sænkede pedal.

Trin 4

Hovedbelastningen skal være på forsiden af ​​låret, når du bevæger træningscykelpedalen ned. Det andet ben hviler passivt op. Anklerne og fødderne har cyklisk gentagne bevægelser i en cirkel, som udføres lidt foran kroppens tyngdepunkt eller direkte under det. Træk vejret rytmisk og synkroniseret med arbejdet i underekstremiteterne. Sørg for, at begge ben får samme belastning, mens arme, hoved og ryg forbliver afslappede.

Trin 5

Indstil det korrekte træningsregime for dig selv på den stationære cykel. Hvis du nemt overvinder 60-80 omdr./min., Er denne tilstand for let for dig, og der vil ikke være nogen effekt af en sådan træning. Forøg belastningen til 100-110 omdr./min. Under alle omstændigheder anbefales det at starte træning med lav belastning og tid og gradvist øge pedalhastigheden og varigheden.

Populær af emne.