Sådan Måles Dine Volumener

Indholdsfortegnelse:

Sådan Måles Dine Volumener
Sådan Måles Dine Volumener

Video: Sådan Måles Dine Volumener

Video: Sådan Måles Dine Volumener
Video: Bind øjenvippeforlængelse 6D! MESTERKLASSE! Trin for trin! 2023, December
Anonim

Nogle gange er du nødt til at måle dine volumener for at vælge det rigtige tøj, bygge et mønster eller bare sørge for, at kosten er effektiv. For at gøre dette skal du bruge et målebånd.

Sådan måles dine volumener
Sådan måles dine volumener

Instruktioner

Trin 1

Først skal du måle din højde. For at gøre dette skal du tage dine sko af og læne ryggen mod væggen. Med en blyant er der markeret overfor kronen. Længden fra hende til gulvet er højden.

Trin 2

For at måle halsens omkreds påføres et centimeterbånd på bunden af halsen og lukkes.

Trin 3

Brystets omkreds svarer til båndets længde parallelt med gulvet på de højeste punkter. For korrekt måling skal du ånde ud.

Trin 4

Omkreds under brystet måles på samme måde, kun båndet er placeret under brystet.

Trin 5

For at bestemme taljeomkredsen påføres et målebånd omkring det smaleste punkt. Hvis det er vanskeligt at gøre dette med en stor opbygning, skal du bestemme pladsen for taljen som følger. De finder fremspringene i hoftebenet foran figuren og hviler imod dem med deres små fingre. Og de udvidede pegefingre peger på taljen. Mål din talje, mens du ånder ud uden at stikke din mave ud.

Trin 6

Linjen, langs hvilken mavevolumen måles, er 3 cm under navlen, båndet strammes ikke, og maven stikker ikke ud.

Trin 7

For at finde ud af dit hoftevolumen skal du tage fat i din torso i niveauet med de mest fremtrædende punkter i balderne under hensyntagen til maven.

Trin 8

Lårets (lårets) volumen måles som følger. Benet er bøjet i en vinkel på 90 grader, hviler på en stol. Påfør målebåndet på en cirkulær måde 5-7 cm under lysken, slapp af benet.

Trin 9

Linjen, der bruges til at måle kalvemuskulaturen, er på det bredeste punkt mellem knæ og ankel. Under målingen skal du tage en stående position, slappe af.

Trin 10

Håndledets volumen kan findes ved at gribe fat i armen med et målebånd lige bag håndleddet.

Anbefalede: