Sådan Måles Biceps

Indholdsfortegnelse:

Sådan Måles Biceps
Sådan Måles Biceps

Video: Sådan Måles Biceps

Video: Папа Стал ОХРАННИКОМ на 24 Часа и Забрал Все ПОП ИТ ! 2022, December
Anonim

Væksten i muskelmasse, inklusive biceps, kan kommunikere ikke kun hvor succesrig du er, men også dit samlede atletiske potentiale. Det er ikke svært at måle volumen af ​​biceps. Måling skal udføres med en centimeter.

Sådan måles biceps
Sådan måles biceps

Er det nødvendigt

  • -biceps;
  • -målebånd.

Instruktioner

Trin 1

Mål dine biceps ikke umiddelbart efter en intens træning, men i den såkaldte "kolde" tilstand. Det vil sige mindst et par timer efter træning. Dette er den eneste måde at bestemme dens sande størrelse på, straks efter træning øges musklerne midlertidigt, men dette volumen falder derefter.

Trin 2

Tag målinger i to positioner. Først skal du bøje armen ved albuen og arbejde en centimeter omkring bicep langs de mest fremtrædende punkter. På ydersiden af ​​hånden skal centimeteren ligge på triceps. Skriv resultatet ned. Ret derefter din arm ud og slapp den helt af. Mål igen på de samme punkter som før. Og igen begå resultatet. Hvis du arbejder på at øge musklerne, skal du registrere hver måling, så det bliver lettere at spore fremskridt senere. Naturligvis er det bedre at holde organiserede noter i et dokument på en computer eller i den samme notesbog.

Trin 3

Vær opmærksom på forskellen mellem bøjet og afslappet biceps. Denne forskel kaldes en udflugt og når normalt ikke mere end seks centimeter. Jo større forskel, jo større er dit atletiske potentiale. I begyndelsen overstiger den normalt ikke to til tre centimeter.

Trin 4

Hvis din udflugt er mere end seks centimeter, har du sandsynligvis begået en fejl i målingerne. Husk dog, at denne parameter også er påvirket af triceps, og vær derfor ikke mindre opmærksom på at arbejde på denne muskel, når du træner.

Trin 5

Når du måler, skal du huske, at centimeteren ikke skal grave i din hånd, men heller ikke dingle. For korrekt statistik skal du måle volumen af ​​biceps ca. en gang om måneden på samme tid på dagen, helst på tom mave. Målingen udføres flere gange på én gang for at sikre, at de opnåede tal er nøjagtige.

Populær af emne.