Sådan Opbygges Dine Undermavemuskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opbygges Dine Undermavemuskler
Sådan Opbygges Dine Undermavemuskler

Video: Sådan Opbygges Dine Undermavemuskler

Video: Sådan Opbygges Dine Undermavemuskler
Video: Paris: Fabulous 900$ Lunch!! World-Class 3 Michelin Star, Le Cinq at FS George V Hotel 2024, Kan
Anonim

En smuk tonet mave er resultatet af hårdt arbejde. Enhver med maveøvelser vil fortælle dig, at det er de nedre muskler, der forårsager flest problemer, især hos kvinder (på grund af det naturlige kropsfedt for at beskytte fosteret). Fortvivl ikke, der er mange metoder til at arbejde med denne abdominalsektion, som vil overraske dig med ydeevne om et par måneder.

Sådan opbygges dine undermavemuskler
Sådan opbygges dine undermavemuskler

Instruktioner

Trin 1

Udgangsposition - liggende på ryggen presses hænderne mod gulvet ved dine sider. Riv dine lige ben fra gulvet, hæv dem langsomt med 30-40 cm (nok til at starte med 15). Hold i denne position i et par sekunder, og sænk dig derefter ned til startpositionen. Gentag 15-20 gange.

Trin 2

Liggende på ryggen, løft dine ben op (til "birkeposition"). Start derefter med at skubbe dem op i ryk. Lav tre sæt 10 gange. Denne øvelse er meget effektiv, når den udføres korrekt (sørg for, at belastningen går nøjagtigt til den nederste presse).

Trin 3

Til den næste øvelse har du brug for en vandret bjælke eller en hvilken som helst tværstang, der kan understøtte en persons vægt. Hængende på den vandrette stang, løft dine lige ben 90 grader. På samme tid skal du prøve at holde kroppen lige uden at læne dig fremad med bækkenet. Gør det 10-15 gange.

Trin 4

Udgangsposition - sidder på gulvet. Løft dine ben og træk dem mod dig, og skub dem væk fra dig. På samme tid må du ikke hvile dine hænder på gulvet eller på væggen. Øvelsen udføres "på vægt". Gentag mindst 30 gange.

Trin 5

Læg på ryggen. På samme tid skal du langsomt og uhurtigt bruge dine mavemuskler til at løfte din torso og trække dine ben mod den. "Foldning" er en effektiv belastning på pressen, men ret vanskelig at udføre. Det skal startes efter to ugers træning, når musklerne allerede er styrket.

Trin 6

Læg på gulvet. Bøj dine knæ og løft dem, læg dine hænder under bækkenet, løft din torso 20-30 cm fra gulvet - dette er din startposition. Træk derefter knæene på de bøjede ben mod hovedet, og ret derefter benene ud. Gentag 8 gange i tre sæt.

Trin 7

En anden vanskelig øvelse designet til allerede trænet abs kører i liggende stilling. Startposition - liggestilling. Træk derefter knæene til dine skuldre igen og bevæg dig kontinuerligt. I dette tilfælde skal tåen på trækbenet holdes trukket ud for den største spænding. Fortsæt med at udføre øvelsen i et minut, hvile derefter et minut og start igen.

Anbefalede: