Sådan Opbygges Muskler I Dine Ben

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opbygges Muskler I Dine Ben
Sådan Opbygges Muskler I Dine Ben

Video: Sådan Opbygges Muskler I Dine Ben

Video: Sådan Opbygges Muskler I Dine Ben
Video: Sådan vokser dine arme 2.5 cm på én træning! | De bedste øvelser til biceps og triceps! 2024, April
Anonim

For dem, der drømmer om pumpede benmuskler, er der gode nyheder: Disse muskler svinger normalt meget hurtigt og let. For at få fit og stærke ben skal du regelmæssigt lave enkle øvelser samt følge enkle retningslinjer. Så hvordan man bygger muskler i dine ben?

Sådan opbygges muskler i dine ben
Sådan opbygges muskler i dine ben

Instruktioner

Trin 1

Start med mere end bare gymnastiksalen: At gå op ad trappen i stedet for at bruge elevatoren er fantastisk til at styrke din lårmuskel og stimulere blodgennemstrømningen til musklerne! Gå ad flere trapper et par gange om dagen - og om et par uger vil du føle håndgribelige resultater.

Trin 2

En cykel - både en almindelig cykel og en motionscykel i gymnastiksalen - er simpelthen uerstattelig, hvis du vil pumpe dine ben op. Uden aerob træning intetsteds - det forbrænder overskydende fedt og giver musklerne mulighed for at "trække"

Trin 3

Lav en simpel øvelse hver morgen - det hjælper med at pumpe lårets inderside op, og dine ben holder op med at se svage og tynde ud. Stå lige op med dine fødder omkring skulderbredde fra hinanden og se lidt ud til siderne. Start nu meget langsomt, og som om du mærker musklerne i låret, skal du stå på tåene. Sænk langsomt hele din fod på samme måde. Gentag disse trin først 25 gange, og øg gradvist til så meget som 50.

Trin 4

"Saks". Denne enkle øvelse styrker og bygger ikke kun dine benmuskler, men også din nedre mavemuskler. Læg på ryggen, hæv dine ben omkring 45 grader, og begynd at efterligne sakse med dem og bringe dem ind og ud i forskellige retninger. Det er meget vigtigt at udføre denne øvelse med helt lige ben, kun i dette tilfælde vil belastningen være fuld. Prøv også at holde ryggen så tæt på gulvet som muligt.

Trin 5

Squats er en fantastisk måde at "vække" blodtilførslen til underkroppen og benene, blod og næringsstoffer begynder at strømme til musklerne, og de udvikles hurtigere. Lav 20-30 squats to gange om dagen, og du vil se resultater meget snart! Det er meget vigtigt at udføre knebøj, der læner sig på hele fodområdet og ikke på spidserne - i dette tilfælde er det hofterne, der vil svinge, og ikke skinnebenene og kalvene.

Anbefalede: