Sådan Opbygges Dine Bækkenmuskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opbygges Dine Bækkenmuskler
Sådan Opbygges Dine Bækkenmuskler

Video: Sådan Opbygges Dine Bækkenmuskler

Video: Sådan Opbygges Dine Bækkenmuskler
Video: Bækkenbund: 3.Har du styr på din bækkenbund? 2024, Kan
Anonim

Elastiske balder med afrundede linjer betragtes som standarden for tiltrækningskraft i dag. Hvis naturen ikke har skænket dig en sådan rigdom, skal du tage dig besværet med at pumpe dine gluteal muskler op. Det vil ikke være muligt at opnå ændringer meget hurtigt, men hvis du systematisk træner, vil du om en måned nyde en strengt konveks lettelse. I dette tilfælde er der kun én fjende - din dovenskab.

Sådan opbygges dine bækkenmuskler
Sådan opbygges dine bækkenmuskler

Instruktioner

Trin 1

Start med at varme dine muskler op. Sæt dine fødder sammen, gør bøjninger. Sæt en regel for dig selv: Rør ved gulvet med fingerspidserne hver gang. Selvom din ryg ikke tillader dig at gøre dette, vil musklerne i balderne stadig strække sig til en vis grad og blive mere elastiske. Dette øger effekten af efterfølgende øvelser.

Trin 2

Den mest effektive bækkenøvelse er squats. Derfor skal du hver gang udføre det maksimale antal squats afhængigt af din krops styrke. Husk, at antallet af tilgange til øvelsen spiller en vigtig rolle.

Trin 3

Hvis du ikke træner ti gange om dagen, bliver du nødt til at flytte linjen i tide i endnu en måned. Overvåg kvaliteten af dine squats. Du får kun den nødvendige belastning, hvis dine hæle er flade på gulvet. Forestil dig at skrue dem på.

Trin 4

Du bliver nødt til at ligge på din mave. Forlæng dine arme parallelt med din torso. Læn hovedet mod hagen. Løft nu lige ben op en efter en. Træk sokkene maksimalt ud. Dette er nøglepunktet i øvelsen. Hold den ekstreme position så meget som din styrke tillader dig. Varigheden af en tilgang er fra 10 til 15 minutter. Undgå pauser.

Trin 5

Du skal ligge på ryggen. Placer din bagdel på dine håndflader. Bøj nu dine knæ. Den grundlæggende bevægelse er at hæve bækkenet til den højest mulige højde. På samme tid skal du prøve at belaste gluteal muskler. Når bækkenet er i hævet position, skal du sprede og bringe dine knæ. Fortsæt, indtil de første smertefulde fornemmelser vises.

Trin 6

Placer dine håndflader på gulvet, knæ ned. Det ene knæ forbliver på gulvet, og det andet rettes og svinges. Sørg for, at tåen peger nedad. Skift ben, gentag det samme med det andet ben.

Trin 7

Hvis din træning er begyndt at træne, så komplicer den - løft dine bøjede ben og ret dem i vægten op med hælen, og bring dem også til den bøjede tilstand i vægten. Den næste fase - du gør også alt ikke op, men til siden. Den ideelle sving når 90 grader.

Anbefalede: