Sådan Træner Du For At Forbrænde Fedt, Men Bevarer Muskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du For At Forbrænde Fedt, Men Bevarer Muskler
Sådan Træner Du For At Forbrænde Fedt, Men Bevarer Muskler

Video: Sådan Træner Du For At Forbrænde Fedt, Men Bevarer Muskler

Video: Sådan Træner Du For At Forbrænde Fedt, Men Bevarer Muskler
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2024, Kan
Anonim

For at tabe sig og ikke tabe muskelmasse anbefales det at kombinere sportsaktiviteter med en ordentlig diæt. I dette tilfælde er cardio-træning bedst egnet, som enten slet ikke brænder muskler eller tørrer dem lidt. Men det er vigtigt at kende andre hemmeligheder om, hvordan man træner for at forbrænde fedt, men bevarer muskler.

Sådan træner du for at forbrænde fedt, men bevarer muskler
Sådan træner du for at forbrænde fedt, men bevarer muskler

Interval cardio træning for at forbrænde fedt

Atletiske løbere, der træner sprint eller maratonløb, ser ofte anderledes ud - sprinteren har meget mere muskler. Dette sker, fordi sprinteren foretager maksimal acceleration ved korte afstande med afbrydelser. Marathonløberen løber i lang tid og i et målt tempo. Dette er et godt eksempel på standardtørring, som bør vedtages af dem, der har spekuleret på, hvordan man forbrænder fedt, men bevarer muskler.

Du bør dog ikke begrænse dig til konditionstræning, styrkeøvelser vil også være nyttige. De skal indeholde mange sæt med lav vægt for at være effektive til at få muskler.

Kost til at forbrænde fedt og bevare muskler

For at forbedre de opnåede resultater under træningen skal du spise regelmæssigt og fuldt ud - en sultestrejke i bedste fald vil ikke være gavnlig, og i værste fald kan det skade alvorligt. Kosten skal have en tilstrækkelig mængde protein - fødevarer, der indeholder det, mætter godt, fremskynder metaboliske processer og minimerer risikoen for overspisning. Derudover er proteiner afgørende for muskelmasse. Kroppens daglige behov er 2 g protein pr. 1 kg kropsvægt.

- kød, fisk, fisk og skaldyr, fjerkræ

- æg

- mejeriprodukter

- nødder;

- bælgfrugter.

Kulhydrater og fedtforbrænding

Kulhydrater er en anden værdifuld kilde til muskelstyrke. Du kan heller ikke undvære dem, selvom dit mål er at tabe sig. Kulhydrater er især nødvendige i tilfælde af styrketræning, med en utilstrækkelig mængde af dem, musklerne mister deres tone og kræver energifyldning. Uden at indtage kulhydrater har kroppen ikke tid til at komme sig - muskelmasse forsvinder. Forstærk derfor din styrke med kulhydrater efter træning, da metabolisk hastighed når dette maksimum, vises et såkaldt "kulhydratvindue", når du kan spise uden nogen skade på figuren. Dette kan være korn, bagte kartofler eller endda pasta.

Søvn og muskelmasse

7-8 timers søvn er lige så nødvendigt, hvis du vil forbrænde fedt, men beholde muskler. Efter intens cardio- og styrketræning er kroppen under meget stress, så du skal give det tid til at komme sig. Derudover er det om natten, at den aktive produktion af væksthormon forekommer, især i den dybe søvnfase - dette hjælper med at øge muskelelasticiteten og fremskynde deres vækst.

Anbefalede: