Sådan Pumpes Fedt I Muskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Fedt I Muskler
Sådan Pumpes Fedt I Muskler

Video: Sådan Pumpes Fedt I Muskler

Video: Sådan Pumpes Fedt I Muskler
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2024, Kan
Anonim

Fedt og muskelvæv er af forskellig art og kan ikke transformere til hinanden. Som regel taler vi om gradvis erstatning af en art med en anden. Den mest almindelige anbefaling er at kombinere styrketræning med cardio-træning. I løbet af det første opbygges muskelvæv, i det andet brændes fedtceller. Men den seneste udvikling inden for fitness har bevist, at der er en mere effektiv måde at træne på for en smuk krop. Det vigtigste er nøje at følge instruktionerne.

Sådan pumpes fedt i muskler
Sådan pumpes fedt i muskler

Nødvendig

håndvægte

Instruktioner

Trin 1

Træn tre gange om ugen. Hver dag har sit eget sæt øvelser. For eksempel skal du udføre øvelser 1 og 2 på den første dag, øvelse 3 til 6, og på den tredje skal du udføre øvelser 7 til 10.

Trin 2

Tag en hvilepause mellem træningsdage i mindst 48 timer. Du kan vælge mandag, onsdag, fredag som træningsdage.

Trin 3

Den første træning udføres i “bagstigen” -tilstand. For eksempel gør 15 gentagelser af den første øvelse, gør straks 15 gentagelser af den anden øvelse uden afbrydelse, derefter 14, derefter 13 osv. Den anden træning udføres i en cirkel i 10 minutter. Den tredje træning udføres også i en cirkel i 20 minutter.

Trin 4

Tag en håndvægt ved baren. Placer dine fødder lidt bredere end dine skuldre, og bøj knæene let. Bøj dig, og sæt dig ned, sving din lige arm tilbage mellem dine ben. Så snart skulderen berører låret, rykk hofterne fremad og ret. Således vil håndvægten stige til niveauet for hagen. Slap af med dine arme, de er ikke involveret i at løfte håndvægten. Arbejdet udføres på grund af korpsets arbejde. Udfør det krævede antal gentagelser med den ene hånd, derefter den anden, og gå videre til den anden øvelse.

Trin 5

Stå lige med fødderne fra hinanden. Sænk dig hurtigt ned i en dyb squat, berør gulvet med håndfladerne. Placer dine håndflader straks foran dine fødder. Skub nu af med dine fødder og gå til liggende stilling. Klem straks ud og vend tilbage til startpositionen, og udfør alle bevægelser i omvendt rækkefølge.

Trin 6

Tag håndvægte op og hæv dem over dit hoved. Hænderne vender mod hinanden. Gå i et moderat tempo med armene løftet. Du må ikke sluge eller sænke hovedet. Tag 10 trin.

Trin 7

Stå med hænderne på håndvægte. Bøj ikke lænden. Presse ud. Når du er steget til støtten, skal du straks dreje kroppen til højre, løfte din højre hånd med en håndvægt op, så kroppen danner bogstavet T. Gentag med hævning af venstre hånd. Dette er en gentagelse. Lav 10 gentagelser.

Trin 8

Tag håndvægte i dine hænder og løft dem til dine skuldre. Sæt dig dybt ned, så straks rejse dig, og ved inerti skal du presse armene over hovedet. Lav 10 reps.

Trin 9

Stå på håndvægte, som om du vil lave push-ups. Træk den venstre håndvægt mod venstre side af brystet. Hold et sekund og sænk håndvægten ned på gulvet. Ro med din højre hånd. Dette er en gentagelse. Lav 10 gentagelser, og vend tilbage til den tredje øvelse.

Trin 10

Placer dine fødder lidt bredere end dine hofter, fødderne parallelle. Tag dit bækken tilbage, bøj dine ben let ved knæene. Læn dig let fremad med din hånd foran brystet. Tag tre hurtige sidetrin til venstre, derefter seks trin til højre og tre trin til venstre. Du gik tilbage til startpositionen og lavede et sæt.

Trin 11

Stå op på håndvægte. Ret din krop i en linje. Skub op en gang, og udfør en håndvægt række med din højre hånd. Anbring håndvægten på gulvet. Klem ud igen og gør markløft med din venstre hånd. Dette er en gentagelse. Lav seks reps.

Trin 12

Tag håndvægte op og placer dine fødder fra hinanden i hoftebredden. Tag et bredt skridt tilbage med din venstre fod og sænk dig ned i et spring, bøj begge ben i en ret vinkel. Gå tilbage til en holdning og spring tilbage med din højre fod. Mavemusklerne skal være spændte, bøj ikke fremad under bevægelse. Dette er en gentagelse. Lav seks reps.

Trin 13

Lig på gulvet med armene ved siderne og fødderne sammen. Tag en håndvægt i din venstre hånd og løft den over dig. Løft din torso, mens du opretholder håndvægtarmens position. Så spring frem og hæv dig op. Hånden løftes strengt lodret hele tiden. Vend bevægelserne og læg dig på gulvet. Lav seks elevatorer med en håndvægt i din venstre hånd, og gør det samme med en håndvægt i din højre hånd. Dette er et sæt. Gå videre til den syvende øvelse.

Anbefalede: