Sådan Pumpes Muskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Muskler
Sådan Pumpes Muskler

Video: Sådan Pumpes Muskler

Video: Sådan Pumpes Muskler
Video: Bryst & Skuldre | INSANE PUMP | Bygg muskler 2024, April
Anonim

Mænd, ligesom kvinder, drømmer om at have en ideel form, takket være hvilken de føler sig mere selvsikre og attraktive foran det modsatte køn. Motion er et slags værktøj til at øge muskelmasse og volumen. Lær at arbejde korrekt med din krop.

Sådan pumpes muskler
Sådan pumpes muskler

Instruktioner

Trin 1

Begyndere har ofte et ønske om at tage den maksimale vægt med det samme og foretage et stort antal tilgange. Pas på ikke at overdrive det, det kan føre til skade. Udfør hver øvelse omhyggeligt, mens du føler arbejdet i en bestemt muskelgruppe. Start med squats, push-ups og pull-ups. Strækøvelser kan øge muskelstyrken og gøre dem mere elastiske.

Trin 2

Den første regel er, at belastningen skal være aerob. Vælg vægten af vægtene på en sådan måde, at du kun kan udføre ti til femten øvelser ved grænsen for muligheder. Hvis du klemmer bjælken fyrre til halvtreds gange, vil du kun træne udholdenhed, men ikke opbygge muskler.

Trin 3

Den næste regel er konstant at ændre karakteren af fysisk aktivitet. Nervesystemet og musklerne tilpasser sig hurtigt til stress og stress, så foretag regelmæssigt ændringer i træningsregimet: skift træningshastigheden, hviletiden mellem sæt og hvile, antallet af dage mellem træning, kombinationer og øvelser, antallet af tilgange og bevægelsernes prioritet. Lad ikke musklerne tilpasse sig belastningerne, der skal være en konstant kamp.

Trin 4

Træningstiden bør ikke overstige tres minutter (og helst fyrre til halvtreds minutter). En længere træning suger kun al energi ud af dig, og som du ved, er den ikke uendelig. Når leveren ikke er i stand til at levere energi, bruges en mekanisme til at frigive energi fra muskelvævskrydsningen. Derfor kan langvarig træning ødelægge de muskler, du har arbejdet med så længe.

Trin 5

Når du besøger gymnastiksalen, skal du kontakte instruktøren, hvordan man korrekt pumper muskler ved hjælp af denne eller den anden simulator. Bliv fortrolig med træningsteknikken. Begræns først antallet af sæt til to, og efter at musklerne er vant til belastningen, skal du eksperimentere med antallet af sæt. En afbalanceret diæt hjælper dig med at få muskelmasse.

Anbefalede: