Sådan Pumpes Muskler Tilbage

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Muskler Tilbage
Sådan Pumpes Muskler Tilbage

Video: Sådan Pumpes Muskler Tilbage

Video: Sådan Pumpes Muskler Tilbage
Video: Стройнее ноги за 10 дней! Потерять жир бедра! 8 минут домашней тренировки 2024, April
Anonim

Bagsiden er en af de vigtigste muskelgrupper i den menneskelige krop. Rygmusklerne er ikke kun ansvarlige for fysisk udvikling, men giver også normal blodgennemstrømning i karene ved at skabe en bærende ramme for rygsøjlen. Derudover er en bred, oppustet ryg den vigtigste indikator for en atlet, ifølge denne indikator, som atleter sjovt udtrykker det, kan man skelne den, der svinger i gymnastiksalen om sommeren, fra den som gymnastiksalen er for meningen med livet.

Sådan pumpes muskler tilbage
Sådan pumpes muskler tilbage

Er det nødvendigt

Abonnement på gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Gør de øverste træk. Det er bedst at bruge en træner i første omgang - det er lettere at justere den vægt, du bruger. Sæt dig ned ved simulatoren, hvor du tidligere har kalibreret støttehøjden og din arbejdsvægt. Tag fat i håndtagene, og udfør de øverste træk, og sænk simulatorens håndtag kraftigt ned til kravebenet. Foretag fem til seks gentagelser af ti til femten gentagelser. Derefter gør det samme antal gentagelser og tilgange, gør de øverste træk bag hovedet, sænk armene til bunden af nakken.

Trin 2

Gør de nederste led. De nederste stænger er rettet mod at udvikle de laterale muskler i ryggen - de laver de såkaldte "vinger", som er ansvarlige for bredden af atletens ryg. Sid på en nedre trækkemaskine. Juster fodstøttens vægt og længde. Tag fat i håndtagene, mens du bøjer lidt fremad i kroppen. Træk håndtagene mod dig, indtil din ryg er retretet, mens du trækker vægten med dine hænder, indtil håndtagene rører ved maven. Sørg for, at der ikke er noget snyd af nogen art. Lav fem til seks sæt på ti til femten reps.

Trin 3

Brug en vægtstang til at udvikle dine trapezius muskler. Tag en vægtstang i dine hænder med et smalt greb, stå oprejst, dine øjne ser op. Løft stangen i en bue, der er parallel med din krop, indtil dine knogler rører ved kravebenet. I den indledende fase anbefales det at bruge en vægtstang uden vægt. Hvis baren er optaget, skal du bruge en kettlebell med samme vægt. Lav fem til seks sæt med ti til tolv reps.

Anbefalede: