Sådan Pumpes Alle Muskler I Kroppen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Alle Muskler I Kroppen
Sådan Pumpes Alle Muskler I Kroppen

Video: Sådan Pumpes Alle Muskler I Kroppen

Video: Sådan Pumpes Alle Muskler I Kroppen
Video: How To Do Intermittent Fasting For Health - Dr Sten Ekberg Wellness For Life 2024, Kan
Anonim

Hvis du planlægger at træne musklerne i hele kroppen, skal du ikke glemme at være opmærksom ud over fysisk aktivitet og ernæring. Det skal være afbalanceret og højt i protein. Men ikke kun kosten skal udarbejdes, men også timeplanen.

Sådan pumpes alle muskler i kroppen
Sådan pumpes alle muskler i kroppen

Instruktioner

Trin 1

Så snart du vælger de dage, der er behagelige for dig, skal du begynde at træne. Hvad selve øvelserne angår, for musklerne i hele kroppen, kan vi anbefale de såkaldte generelle øvelser, som kan udføres både i gymnastiksalen og derhjemme.

Trin 2

For at opbygge musklerne i ryg og skuldre kan du trække op på den vandrette stang. Tag først et bredt greb og træk dig op til niveauet af stangen, så din hage er over den. Du skal gå langsomt ned, ellers kan du trække muskler eller ledbånd. Forresten skal du ikke rette dine arme helt ud og ikke tage en pause, men straks rejse dig op. De, der ønsker at starte med det samme med vægte, bør ikke gøre dette. Derudover skal det bemærkes, at vægten skal tilføjes gradvist uden at belaste din krop med uudholdelig fysisk anstrengelse.

Trin 3

Du kan pumpe brystmusklerne op med push-ups. I de første par i en tilgang skal du ikke gøre mere end seks til otte gentagelser, men over tid kan du øge dem til femten eller tyve. Husk at gøre flere push-ups og færre sæt for at være mere effektive. Så prøv i et sæt at lægge den størst mulige styrke.

Trin 4

Squats er det bedste valg til træning af benmuskler. Start med 10 eller 15 gentagelser om dagen. Men husk, at de optimale og giver resultater anses for at være antallet af knebøjder ikke mindre end 100. Når du udfører øvelsen, skal du følge et par enkle instruktioner: Hold ryggen lige, løft ikke dine fødder fra gulvet, og hold dine hofter parallelt med gulvet. Dette er den eneste måde, du kan træne så mange muskler i dine ben som muligt.

Trin 5

Sving armens muskler: sid dig ned, hold kroppen lige, bøj ikke ryggen. Tag håndvægte i dine hænder og begynd at løfte dem, bøj albuerne til det yderste. Sænk nu håndvægtene, ret dine hænder. Du skal gentage øvelsen 8-10 gange.

Anbefalede: