Hvordan Man Bygger Alle Muskler I Kroppen

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Alle Muskler I Kroppen
Hvordan Man Bygger Alle Muskler I Kroppen

Video: Hvordan Man Bygger Alle Muskler I Kroppen

Video: Hvordan Man Bygger Alle Muskler I Kroppen
Video: 3 Grunner Til At Du Ikke Bygger Muskler og Blir Sterkere 2024, Kan
Anonim

Ofte fokuserer de, der går i gymnastiksalen, på en muskelgruppe, som de pumper, mens de glemmer, at kroppen skal udvikle sig harmonisk. Det er umuligt at starte mekanismen for muskelvækst fuldt ud og fokusere på en ting. For at jævnt pumpe op alle kroppens muskler skal du følge en række enkle regler.

Hvordan man bygger alle muskler i kroppen
Hvordan man bygger alle muskler i kroppen

Er det nødvendigt

  • - en kuglepen
  • - et stykke papir
  • - abonnement på gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Organiser dine træningsprogrammer. Liste over alle dine muskelgrupper, som du har brug for til at træne. Objektivt spore deres udvikling og behovet for mere eller mindre intens træning. Opret en cyklus af træningsdage, hvor alle muskelgrupper trænes uden undtagelse. Husk, at den optimale kløft mellem træning er en dag.

Trin 2

Udfør hver øvelse afhængigt af hvad du vil gøre med en bestemt muskelgruppe. Tommelfingerreglen her er enkel - hvis du laver mange reps med medium vægt, så forbrænder du fedt og øger udholdenhed, og hvis du laver medium antal reps med tung vægt, så øger du styrke.

Trin 3

Træning uden hjælp fra andre muskler og unødvendige bevægelser. Det skal huskes, at hver gang du udfører en øvelse, skal du stamme den muskelgruppe, som den er rettet mod. Således vil belastningen falde på nøjagtigt de muskler, du ønsker, og ikke på andre. Dette er nødvendigt for fuldt ud at træne hver muskelgruppe separat.

Anbefalede: