Hvordan Man Bygger Alle Bicepsbjælker

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Alle Bicepsbjælker
Hvordan Man Bygger Alle Bicepsbjælker

Video: Hvordan Man Bygger Alle Bicepsbjælker

Video: Hvordan Man Bygger Alle Bicepsbjælker
Video: Hvordan bygger man en bivuak? 2024, April
Anonim

Det er ikke så svært at pumpe alle bicepsbunker op, hvis du nærmer dig træningsprocessen korrekt. Til at begynde med skal du vide, at biceps består af eksterne og interne bjælker. Den radiale muskel adskiller den fra triceps. Baseret på disse data skal du vælge de mest effektive øvelser til pumpning af biceps.

Hvordan man bygger alle bicepsbjælker
Hvordan man bygger alle bicepsbjælker

Nyttige oplysninger

I sport betyder pumpning af biceps at maksimere dens masse under hensyntagen til individuelle behov. Det anbefales at pumpe begge stråler og den radiale muskel jævnt. I modsætning til styrketræning for store muskelgrupper, bør biceps træning ikke opdeles i styrke, form og massetræning.

Det skal forstås, at den samlede muskelmasse ikke øges under træning af biceps. Belastningen falder på en bestemt muskelgruppe. Derfor bør formative og grundlæggende øvelser kombineres. Dette gøres bedst ved at skifte mellem forskellige øvelser i din træning.

Øvelser

Krølle armene med en vægtstang betragtes som en betinget grundlæggende øvelse til pumpning af biceps. Det fremhæves på det indre biceps-bundt, da det er længere og stærkere. Det er derfor, for at effektivt pumpe biceps, er det nødvendigt at træne det. Da det indre bundt er det længste, skal bevægelsens amplitude være bredere i modsætning til pumpningen af det ydre bundt.

Et andet nyttigt tip ved pumpning af den indvendige bjælke er at bringe albuerne fremad, når du laver barbellkrøller. Denne løsning giver dig mulighed for at pumpe dine biceps endnu mere effektivt. Når du udfører øvelsen, skal albuerne presses tæt mod kroppens krop. I dette tilfælde skal armene bøjes og udbukkes langsomt. Denne øvelse hjælper dig med at få biceps masse.

Ved pumpning af biceps skal der lægges særlig vægt på træning af den udvendige bjælke, da den oprindeligt er svagere. Af den måde, en lignende magt

belastning er en formativ del af klasser. For at pumpe biceps jævnt bør du ikke forsømme studiet af den udvendige stråle.

I modsætning til den indre er det ydre bundt kortere. Det anbefales at træne det i en kort hurtig amplitude. For at udføre øvelserne korrekt er det i dette tilfælde nødvendigt at bringe skulderbladene sammen og forsøge at holde albuerne bag ryggen. Således reducerer du bevægelsesområdet.

Ved at træne udelukkende bjælkerne kan du effektivt pumpe biceps op, men det ville være meget bedre at inkludere øvelser på den radiale muskel i træningsprogrammet. Hun løfter biceps hovederne op, gør dem højere, er ansvarlig for armens tykkelse. Der er ingen særegenheder ved pumpning af den radiale muskel. Den eneste advarsel er, at øvelserne skal udføres med perfekt teknik. Men denne bemærkning gælder for træning af alle muskelgrupper. Når du udfører øvelserne, skal du ikke smide håndvægte eller svinge vægten. Regelmæssig træning og korrekt udførelsesteknik er nøglerne til succes.

Anbefalede: