Hvordan Man Gennemfører Meditationen "Må Alle Sansende Væsener Være Glade!"

Hvordan Man Gennemfører Meditationen "Må Alle Sansende Væsener Være Glade!"
Hvordan Man Gennemfører Meditationen "Må Alle Sansende Væsener Være Glade!"

Video: Hvordan Man Gennemfører Meditationen "Må Alle Sansende Væsener Være Glade!"

Video: Hvordan Man Gennemfører Meditationen
Video: Environmental Disaster: Natural Disasters That Affect Ecosystems 2024, April
Anonim

Ethvert objekt eller fænomen kan være et objekt til meditation. I vores praksis kan vi bruge energimetoden, vores fornemmelser eller metoden til bevidsthed, når vi koncentrerer os om noget og holder vores opmærksomhed ved frivillig indsats. En god mulighed ville være, når vi kan kombinere disse metoder. For en nybegynder er den meditation, der ønsker lykke til alle levende væsener, meget velegnet.

Meditacija "Da budut vse zhivye sushhestva schastlivy!"
Meditacija "Da budut vse zhivye sushhestva schastlivy!"

Alle mennesker er forskellige, vores levevilkår er også meget forskellige. Yoga fortæller os, at alt, hvad der omgiver os, har vi skabt ved vores egne handlinger eller passivitet, dvs. accept af visse situationer.

Fra yogaens synspunkt er intet tilfældigt i dette univers. Alt er retfærdigt og afbalanceret, selvom vi undertiden ikke synes det.

Når vi begynder at øve meditation, er du og jeg under forskellige forhold. For nogle er det lettere for selve øvelsen og for hele livet for andre er det sværere. For at ændre vores karmiske situation til en mere glad, skal du begynde at øve meditationen "Må alle levende væsener være glade!"

Fra udøvelsen af denne meditation kan vi få alle de fordele, som enhver meditation giver. Men også som en tilføjelse får vi muligheden for at løsne knuderne i vores negative karma.

Meditation består i at ønske lykke til alle levende væsener, der findes i vores verden. Først ønsker vi lykke til alle de nære og kære, derefter til alle dem, der er ligeglade med os, til alle, der ikke kender os, og så ønsker vi lykke til alle vores dårlige ønsker.

Den person, der tror, at han kan bygge sin lykke på problemer med andre levende væsener, tager fejl. Yoga læresætninger siger, at alt i dette univers er indbyrdes forbundne. Og det viser sig, at hvis vi bringer lidelse til andre levende væsener, så bringer vi stort set lidelse for os selv.

Anbefalede: