Hvordan Man Lærer At Være Målmand

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Være Målmand
Hvordan Man Lærer At Være Målmand

Video: Hvordan Man Lærer At Være Målmand

Video: KAN JEG BLIVE MÅLMAND? 2022, December
Anonim

Målmandens position er den sidste linje, der adskiller det modsatte hold fra det ønskede mål. Imidlertid ved ikke alle mentorer, hvordan man træner en spiller på målet mere kompetent.

Hvordan man lærer at være målmand
Hvordan man lærer at være målmand

Instruktioner

Trin 1

Start med generel fysisk træning. Selvom målmanden ikke behøver at løbe meget rundt på banen under en fodboldkamp, ​​skal han være i stand til at konkurrere om bolden. Han har brug for en stærk torso og harmonisk udviklede muskler. Derfor kræves der træning i gymnastiksalen to til tre gange om ugen. Glem ikke krydstræning. Dette vil hjælpe med at udvikle udholdenhed til lange træningsprogrammer og serie af spil. Gå til poolen i slutningen af ​​en uges undervisning. Vandbehandlinger hjælper med at genoprette muskler og give et energiboost i den næste cyklus.

Trin 2

Træn dine ben med specielle springøvelser. Du kan gøre dem både i gymnastiksalen og i den generelle gruppe fodboldspillere. Først skal du altid lave squats og halv squats med en vægtstang. For målmanden er hoppende af fødder kritisk. For det andet skal du strække med eller uden vægte. Hvert sæt skal have mindst 50-60 reps. For det tredje skal du trykke ben på en speciel maskine. Denne øvelse er mindre traumatisk. Alt dette vil hjælpe med at udvikle hofter, bagdel og underben, hvilket vil have en kvalitativ effekt på at hoppe efter bolden.

Trin 3

Udvikle en reaktion. Uanset hvor banalt det måtte lyde, skal du reflektere så mange bolde, der flyver ind i skuddene, for at blive en god målmand. Bed dine holdkammerater om at slå fra forskellige positioner mange gange. Lad det være hjørner, frispark, straffe, langskud osv. Jo flere bolde du fanger eller slår tilbage i en træning, jo hurtigere udvikler du dine målmandsfærdigheder. Prøv at samle bolden altid op foran modstanderen og ikke lade ham selv bryde igennem på mål. Dine holdkammerater skal føle, at du er en pålidelig garant.

Trin 4

Lær forskellige boldhåndteringsteknikker. Disse inkluderer: at sparke bolden ud af målmandens og straffesparksfeltet, slå bolden med en knytnæve og gribe den. Du skal mestre disse færdigheder perfekt. Slå bolden med dine holdkammerater. Med stærke skud på mål, prøv ikke at samle bolden i dine hænder - slå den med dine næver. Øv disse aspekter igen og igen i hver session.

Populær af emne.