Sådan Løber Du Hurtigere

Indholdsfortegnelse:

Sådan Løber Du Hurtigere
Sådan Løber Du Hurtigere

Video: Sådan Løber Du Hurtigere

Video: Sådan Løber Du Hurtigere
Video: 3 Løbetips til en hurtigere 5km tid! 2024, Kan
Anonim

Mange af dem, der deltager i afslappet jogging for at opretholde en sund livsstil, tror at de ikke kan løbe hurtigt, fordi de ikke er bygget som professionelle løbere. Faktisk kan alle løbe hurtigere. Og til dette er du som regel bare nødt til at ændre din løbsteknik lidt.

Sådan løber du hurtigere
Sådan løber du hurtigere

Er det nødvendigt

  • Ønske om at løbe hurtigere
  • Træning

Instruktioner

Trin 1

For at løbe hurtigere skal du tænke over, hvor ofte dine fødder rører jorden, mens du løber. Prøv gradvist at øge hyppigheden af disse slag. Olympiske løbere rører i gennemsnit jorden ca. 90 gange i minuttet, men for amatører er 80 slag et solidt tal. Tæl hvor intens dit løb er, og prøv gradvist at øge dine trin i minuttet. Dette hjælper dig med at løbe meget hurtigere.

Trin 2

Skub jorden med tommelfingeren, mens du løber. Dette vil lede din krop fremad og give dig mulighed for konstant at accelerere uden at spilde energi - husk bare dine tommelfingre!

Trin 3

Prøv at bevæge dine arme, mens du løber, ikke på tværs af din krop, men så langt frem som muligt. Den sædvanlige kryds og tværs bevægelse introducerer ubalance i dit løb, stræber lige frem giver dig mulighed for at opretholde balance og hjælper bevægelse.

Trin 4

Sænk hagen. Når du løber med hovedet opad, vippes din nakke såvel som hele din krop. Dine ben bevæger sig i den modsatte retning. Sænk hovedet, hjælp din krop hurtigere ved at lede den langs dine ben.

Trin 5

For at løbe hurtigere, prøv at diversificere din aerobe aktivitet med accelerationsøvelser. En 200 meter løb med konstant hastighedsforøgelse er fint. Øv denne aktivitet flere gange om ugen. Det vil også være gavnligt.

Anbefalede: