Sådan Bliver Du Fysisk Stærkere

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bliver Du Fysisk Stærkere
Sådan Bliver Du Fysisk Stærkere

Video: Sådan Bliver Du Fysisk Stærkere

Video: Sådan Bliver Du Fysisk Stærkere
Video: Sensitiv Selvsabotage. Sådan bliver du stærk indefra FYSISK på få sekunder ♡ 2024, Kan
Anonim

Hvis du ønsker at blive fysisk stærk, uanset hvorfor du har brug for det - det være sig sport eller bare for dig selv - overvej det rigtige træningsprogram for træning.

Sådan bliver du fysisk stærkere
Sådan bliver du fysisk stærkere

Nødvendig

  • - vægte
  • - håndvægte
  • - bar

Instruktioner

Trin 1

Brug kettlebells, vægtstænger og håndvægte til træning

De såkaldte frie vægte er de bedste hjælpere i akkumuleringen af fysisk styrke. De er bedre end nogen simulatorer, fordi de aktiverer det maksimale antal muskelfibre, hvorfor de har optjent titlen som den mest effektive. Det er vigtigt at lave øvelser med håndvægte, vægtstænger og kettlebells i den største amplitude. Dette skyldes det faktum, at den største strækning af muskelfibre giver den maksimale gevinst under deres opsving.

Trin 2

Lav grundlæggende øvelser

For at du kan tilføje styrke ikke et bestemt sted, men i alle dele af kroppen, er det bedst at bruge de øvelser, der er designet til et stort antal muskelgrupper. For eksempel er dette en pull-up eller squat, når der ikke kun er belastning på arme eller ben, men også på ryg, nakke, balder og andre muskler. På samme tid er den sædvanlige deadlift, for eksempel biceps, ikke den mest egnede øvelse.

Trin 3

Overdriv det ikke med gentagelser.

Lav et lille antal gentagelser, optimalt - cirka fem, men hver af dem skal "presse" dig ned til dråben. Et lille antal gentagelser udvikler kun udholdenhed, men påvirker ikke på nogen måde ophobningen af fysisk styrke.

Trin 4

Forøg antallet af tilgange

Afhængigt af antallet af gentagelser kan antallet af tilgange variere fra fem til tolv. Måske mere i tilfælde af oprindeligt god fysisk kondition. Forøg dine sæt gradvist. Hvis du føler, at du er meget mindre træt, er dette et sikkert tegn på, at du er blevet stærkere, og du kan øge belastningen.

Trin 5

Glem ikke at hvile

For at få de bedste resultater skal du hvile så meget som muligt mellem sætene. Det optimale vil være pauser på 10-15 minutter, hvor du kan gendanne vejrtrækningen fuldstændigt, genopbygge kroppen med væske og forberede dig til den næste øvelse. Tro ikke, at jo mere du udmatter dig selv, jo stærkere bliver du. Udmattelse påvirker ikke fysisk styrke på nogen måde, men forskellen fra antallet af udførte øvelser. Med tilstrækkelig hvile kan du gennemføre flere sæt og opnå de bedste resultater.

Trin 6

Du skal ikke skynde dig

Skynd dig ikke for at sænke den, når du løfter en tung last. Du skal gøre dette så langsomt som muligt og derved øge belastningen. På denne måde vil musklerne spændes mere og modstå tyngdekraften. Vær meget opmærksom på det tempo, du træner. Slap ikke skarpt på dine arme, når du sænker vægtstangen eller kettlebell - gør det glat og forsigtigt.

Trin 7

Træn ofte

Jo oftere du træner, jo hurtigere når du dit mål.

Anbefalede: