Sådan Gennemføres En Fysisk Trænings Lektion

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gennemføres En Fysisk Trænings Lektion
Sådan Gennemføres En Fysisk Trænings Lektion

Video: Sådan Gennemføres En Fysisk Trænings Lektion

Video: Sådan Gennemføres En Fysisk Trænings Lektion
Video: Webinar om fysisk træning i TeamGym v. Søren Smedegaard 2023, December
Anonim

Fysisk uddannelse er et af de vigtigste skolefag. Hvis andre fag udvikler den studerendes mentale aktivitet, er fysisk kultur ansvarlig for kroppens udvikling. Nogle uerfarne lærere kan ikke beslutte rigtigheden af undervisningsundervisning. Hvis du også er en af dem, vil du være interesseret i artiklen nedenfor.

Sådan gennemføres en lektion i fysisk træning
Sådan gennemføres en lektion i fysisk træning

Instruktioner

Trin 1

Start lektionen med konstruktion og organisatoriske spørgsmål. Læreren skal opretholde disciplin i klasselokalet, derfor skal konstruktionen og afleveringen af rapporten ikke betragtes som en formalitet.

Trin 2

Start med en opvarmning. Dette er et obligatorisk element i træning for enhver atlet og en forudsætning

sportstræning. Opvarmning kan opdeles i to dele. I den første del forfølger vi målet - at opvarme kroppen generelt. Glat løb, lemmer, torso, bøjningstræning er velegnet her. Anden del af opvarmningen er at forberede vejrtrækning og blodcirkulation. I denne del kan du udføre acceleration, ryk, mere intense øvelser.

Trin 3

Gå videre til hoveddelen. Her skal læreren allerede arbejde med eleverne, vise en ny teknik, for eksempel kan du lære børn at løbe fra en lav start. Denne øvelse er velegnet til både drenge og piger. Udover at se teknikken udefra, skal de studerende prøve den nye teknik. De skal også løbe en kort afstand fra en lav start. Hvis nogen ikke lykkes med at udføre øvelsen korrekt, skal du straks arbejde på fejlene, hvis tiden tillader det.

Trin 4

Gå videre til generel fysisk kondition. For drenge er push-ups og en torsolift, når du ligger på ryggen, passende. For piger er springtov mere egnet i stedet for push-ups, men løftning af torso vil være nyttigt for dem.

Trin 5

Sammenfatte. Normalt i slutningen af lektionen stiller læreren op eleverne og opsummerer det udførte arbejde. Hvis det er nødvendigt, skal læreren give hjemmearbejde, inden han afskediger eleverne.

Anbefalede: