Udlændinge, Der Bragte Guld Til Rusland Ved OL I Sochi

Udlændinge, Der Bragte Guld Til Rusland Ved OL I Sochi
Udlændinge, Der Bragte Guld Til Rusland Ved OL I Sochi

Video: Udlændinge, Der Bragte Guld Til Rusland Ved OL I Sochi

Video: Udlændinge, Der Bragte Guld Til Rusland Ved OL I Sochi
Video: Елизавета Туктамышева - как живёт последняя Императрица и сколько она зарабатывает 2024, Kan
Anonim

Det russiske landshold har to nye atleter, der har ydet et stort bidrag til at bringe holdet til den førende plads i medaljeklassificeringen.

Victor Ahn og Vic Wilde
Victor Ahn og Vic Wilde

På trods af det faktum, at dette OL blev en succes for det russiske hold, er der også dem, der ikke er tilfredse med sejren hos udenlandske atleter, der spiller for Rusland. Takket være sejrene fra atleter fra Korea (Victor An) og USA (Victor Wilde) tog det russiske hold trods alt førstepladsen i medaljeklassificeringen.

Det russiske landshold er meget heldig, at sådanne værdige atleter spiller for det. Disse to atleter vandt trods alt 4 guldmedaljer i individuelle konkurrencer. Tidligere havde russiske atleter næsten aldrig høje placeringer i discipliner som snowboarding og short track. Men med introduktionen af naturaliserede atleter til landsholdet er disse sportsgrene blevet attraktive for fans.

Vic Wilde blev den eneste mester, der var i stand til at vinde to guldmedaljer på én gang ved samme OL. Forresten er han gift med en russisk snowboarder, Alena Zavarzinna, som også var i stand til at bestige podiet efter at have modtaget en velfortjent bronzemedalje. Nu er parallel slalom blevet et hjem for russiske fans.

Hvad angår Victor An, var hans skæbne ikke let. Efter at have modtaget en knæskade kunne han ikke komme til det koreanske landshold. Derfor måtte han skifte statsborgerskab og spille for et andet land. Han blev en rigtig helt for det russiske hold, fordi vores atleter aldrig før havde modtaget så mange medaljer på kort spor. Takket være den koreanske atlet lykkedes det russiske skatere at vinde priser i holdkonkurrencer.

Du skal ikke være meget kritisk over sejren fra naturaliserede mestre, fordi russiske atleter ofte spiller for landsholdet i andre lande, men fansen er også glade for deres succes i deres præstationer. Tag for eksempel Anastasia Kuzmina, der to gange vandt guldmedaljen i skiskydning af det slovakiske landshold; eller Yuri Podladchikov, der spillede for det schweiziske hold og vandt guld i snowboarding.

Anbefalede: