Guld I Par Kunstskøjteløb Vendte Tilbage Til Rusland

Guld I Par Kunstskøjteløb Vendte Tilbage Til Rusland
Guld I Par Kunstskøjteløb Vendte Tilbage Til Rusland

Video: Guld I Par Kunstskøjteløb Vendte Tilbage Til Rusland

Video: Mishina & Galliamov golden again, Pavliuchenko & Khodykin shock in Russia | THAT FIGURE SKATING SHOW 2022, December
Anonim

Rusland var i stand til at genvinde titlen som landeleder i par kunstskøjteløb fire år senere.

Olympiske guld- og sølvmedaljer
Olympiske guld- og sølvmedaljer

Den 12. februar 2014 blev der spillet sæt olympiske medaljer i kunstskøjteløb. Opførelsen af ​​russiske atleter blev fulgt med interesse ikke kun af tilskuerne, der sad på tribunen på skøjtebanen i Sochi, men også af hele verden. For at deltage i denne olympiade var Rusland i stand til at præsentere tre par deltagere, hvoraf to var i stand til at klatre op på præmiepodiet.

De russiske kunstskøjteløbere stod over for en vanskelig og ansvarlig opgave - de havde brug for at returnere verdensledelsen i denne sport til landet. Faktisk ved de sidste OL, der blev afholdt i Vancouver, blev Rusland for første gang i de seneste år efterladt uden medaljer i kunstskøjteløb. Nu, takket være Tatyana Volosozhar og Maxim Trankovs sejr, har Rusland genvundet titlen på det land, hvor verdens bedste skatere er uddannet.

Den sidste opvarmning blev deltaget af 4 par fra tre lande - Rusland, Kina og Tyskland. Efter den perfekte skøjteløb af Ksenia Stolbov og Fyodor Klimov, der vandt olympiske sølvmedaljer, tog et andet russisk par sig til isen. Tribunerne støttede aktivt de russiske kunstløbere, og efter deres perfekte præstationer havde atleter fra andre lande svært ved at fokusere på deres program. De irriterende to fald fra de tyske kunstskøjteløbere Alena Savchenko og Robin Szolkovy efterlod dem ingen chance i kampen om den højeste pris, og derfor fik flere verdens- og europæiske mestre kun en bronze-olympisk medalje.

Populær af emne.