Sådan Bringes Din Figur Tilbage Til Normal Med Ruller

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bringes Din Figur Tilbage Til Normal Med Ruller
Sådan Bringes Din Figur Tilbage Til Normal Med Ruller

Video: Sådan Bringes Din Figur Tilbage Til Normal Med Ruller

Video: Sådan Bringes Din Figur Tilbage Til Normal Med Ruller
Video: Как сшить Сказочную Юбку “Хризантему “для детей и взрослых 2024, Kan
Anonim

Kvinder, der drømmer om at tabe sig og samtidig nyde processen, rådes til at rette opmærksomheden mod rulleskøjter. Når alt kommer til alt er ridning på dem en kardiobelastning, som ikke kun hjælper med at helbrede hele kroppen, men også styrker forskellige muskler.

Sådan bringes din figur tilbage til normal med ruller
Sådan bringes din figur tilbage til normal med ruller

Instruktioner

Trin 1

For at bringe figuren tilbage til normal ved hjælp af rulleskøjter, skal du udvikle det rigtige træningsprogram. Det grundlæggende princip, som i enhver fysisk aktivitet, er regelmæssighed. Eksperter anbefaler at "rulle" 5-6 timer om ugen. Den bedste mulighed er daglige træningspas på 45-60 minutter. Du kan også lave weekender, men så skal tiden for en rulleskøjtetur øges. Forresten, i en times rulleskøjteløb ved den minimale hastighed forbruges cirka 400 kilokalorier, og dette er en god indikator.

Trin 2

For at rulleskøjteløbstræning hjælper med at gøre din figur smuk, skal du ændre kosten lidt. En stiv diæt er ikke nødvendig, men det er stadig værd at opgive sukker og slik, og det er bedre at reducere mængden af forbrugte kulhydrater. Protein, grøntsager og korn skal inkluderes i den daglige menu. Efter rulleskøjteløb skal du ikke spise i mindst en time.

Trin 3

Hvis en person har besluttet at tabe sig og "forme" en smuk figur ved hjælp af rulleskøjter, skal du ikke spare på køb af udstyr. Beskyttelse af knæ, albuer såvel som en hjelm, i det mindste for begyndere, er obligatoriske egenskaber. Inline-skøjter skal købes efter størrelse og sidder behageligt på din fod. Før du køber, anbefales det at stå på skøjter et stykke tid og, hvis det er muligt, tage en tur rundt i butikken. Dette er ikke forbudt i detailhandelsbutikker. Hvis formålet med at købe rulleskøjter er at tabe sig, er det bedre at vælge en model mærket "fitness".

Trin 4

Det er også værd at sige et par ord om sådanne bagateller, som mange glemmer, og så klage over, at de ikke kan miste de ekstra pund. Så du skal tage en drink med dig til hver rulletur. Det kan være rent vand eller grøn te. Sådanne manipulationer er nødvendige, så der ikke er noget ønske om at drikke skadelig sodavand eller for sød juice på vej hjem. Sådanne drikkevarer vil sænke processen med at tabe sig. Hvis det er langt at komme fra en park eller et sted, hvor rulleskøjteløb finder sted, og en person ønsker at spise på vejen, skal du tage mad til en snack med dig. Dette kan være et par fuldkorns chips og et stykke ost eller kogt kyllingebryst.

Trin 5

For at få processen til at bringe figuren tilbage til normal gå lidt hurtigere, kan du bære specielle shorts eller slankende bukser til rulleture. Disse kan købes på et apotek eller en sportsbutik. Sådanne bukser hjælper med at opvarme problemområder, fjerne overskydende væske og toksiner fra kroppen. Før du køber sådanne produkter, anbefales det at konsultere en specialist. Faktum er, at visse gynækologiske sygdomme såvel som hudproblemer gør brugen af sådant tøj til vægttab uacceptabelt.

Anbefalede: