Sådan Ruller Du I Parkour

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ruller Du I Parkour
Sådan Ruller Du I Parkour

Video: Sådan Ruller Du I Parkour

Video: Sådan Ruller Du I Parkour
Video: Как бегать по стене по горизонтали - Учебное пособие по паркуру - Tapp Brothers 2024, April
Anonim

En rulle er en speciel rulle, der hjælper med at blødgøre landingen. Det udføres skråt, det vil sige sporingslinjen for sporeren med overfladen strækker sig fra skulderen lidt skråt nedad.

Sådan ruller du i parkour
Sådan ruller du i parkour

Instruktioner

Trin 1

Normalt bruges en rulle ved landing for ikke at skade benene og fortsætte med at løbe efter et spring fra en højde eller fra et langt løb. Den grundlæggende springteknik er den samme for alle. Men afhængigt af sporingshøjden, længden af hans arme og ben, viser hver rulle sig at være individuel.

Trin 2

Rul i kørselsretningen med en let fremadgående hældning af kroppen. Takket være din krops inerti vil salto være en naturlig fortsættelse af dine handlinger.

Trin 3

Når du hopper, skal du lande på tæerne. Ellers får du et direkte slag mod knæleddet. På samme tid skal knæbøjningen være omtrent lig med 90 grader. Under ingen omstændigheder skal du hoppe på lige ben.

Trin 4

Spring heller ikke ind i en fuld squat. Så du overfører al belastning til ledbåndene, der kan gå i stykker. Derudover fører overdreven stress på menisken og knoglebrusk til artrose. Når du sidder på huk, styrer du momentummet ned, og det skal fremføres.

Trin 5

Rul på blødt væv, startende fra skulderen tangentielt og slut med hofteleddet overfor. I slutningen af saltoet vil du komme til en position, der ligner en lav start - hænder foran dig og lander på dine hjerter.

Trin 6

Berør jorden helt og gradvist med din underarm og derefter din skulder i stedet for at ramme først det ene hjørne og derefter det andet.

Trin 7

Når du ruller, skal du ikke glemme at dreje kroppen også. Det indstiller en sikker rullesti, der går rundt om rygsøjlen. Gå først til hele det ydre lår, og først derefter til den lave startposition. Så bliver du ikke ramt af en katte.

Trin 8

Når du går ud af rullen, skal du stå på tæerne for at undgå skader. Det vigtigste er at prøve ikke at sprede dine ben. Hvis du bøjer et ben lidt tidligere, overføres hele belastningen, når du vrider det. Benene skal komme jævnt ud, vinklen ved knæene må ikke være mere end 90 grader.

Trin 9

Når du udfører en rulle, skal du lægge dine hænder til siderne, så din krop vil dreje, og du vil ikke rulle langs rygsøjlen.

Anbefalede: