Hvordan Man Lærer At Bremse På Ruller

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Bremse På Ruller
Hvordan Man Lærer At Bremse På Ruller

Video: Hvordan Man Lærer At Bremse På Ruller

Video: Hvordan Man Lærer At Bremse På Ruller
Video: Hvordan Kan Man Bremse På Rulleskøjter 2024, April
Anonim

Oprindeligt har begynderen forskellige problemer og følelser af usikkerhed, når han lærer at rulleskøjte. Men du kan lære at køre frit og bremse ordentligt hurtigt nok.

Hvordan man lærer at bremse på ruller
Hvordan man lærer at bremse på ruller

I de tidlige dage er du nødt til at indlæse dine ben maksimalt til træning for at lære at holde balance og justere kroppen til en ny måde at bevæge sig på.

Beskyttelse spiller en vigtig rolle, så en nybegynderrulle skal have lager på en hjelm, knæpuder og albueunderlag. Dette hjælper dig med at føle dig mere selvsikker og undgå skader, blå mærker og slid.

I den indledende fase består opgaven i træningsøvelser, der følger, gentager og fokuserer på det faktum, at først ikke alt fungerer. Du skal begynde at mestre de første bevægelser på et åbent og bredt område med en flad overflade. Det største problem for en nybegynder er bremsning. Først ser det ud som en ret urealistisk opgave, men du skal bare finde den rigtige tilgang.

Valg af ruller

Selv når du køber ruller, skal du være opmærksom på tilstedeværelsen af en gummibremse fastgjort til rammen bag det sidste hjul i den nye model. Generelt er der ikke etableret sikker bremsning på rulleskøjter, da det antages, at køberen kender det grundlæggende i skøjteløb. Derfor bør din præference for en ny model drøftes med en salgsassistent. Men denne metode til bremsning, selvom den er effektiv, har sine ulemper. For det første, når det bruges i vanskelige situationer, vil bremsningen være længere, og for det andet kan bremsen væsentligt komplicere udførelsen af nogle tricks og øvelser.

Hvad skal jeg gøre, hvis rullerne ikke er bremset

Hvis der ikke er monteret gummibremser på dine skøjter, skal du ikke have travlt med at blive ked af det. Når alt kommer til alt er der også "ikke-tekniske" typer bremsning, som hver nybegynderskater har brug for at vide om. For eksempel, når nogen kan hække dig, eller du kan holde fast i træer, gelændere, hegn, gribe fat i, som du kan dreje rundt og stoppe uden skade. Hvis du også tager høj hastighed og forstår, at du ikke kan stoppe, skal du dreje den højre rulle vinkelret på den venstre, hjulene stopper med at dreje, og du stopper. Men det er ret vanskeligt at udføre en sådan bremsning, så du skal først øve godt ved lav hastighed.

Træn mere, prøv at sætte farten ned og vær ikke bange for at falde, fordi du lærer af fejl. Bedst af alt, sæt et mål for dig selv: kør en bestemt rute og prøv at bremse på forskellige måder. Hver gang kan afstandene øges, og øvelserne sværere at udføre.

Anbefalede: