Sådan Lærer Du At Bremse Skøjter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Bremse Skøjter
Sådan Lærer Du At Bremse Skøjter
Video: Sådan Lærer Du At Bremse Skøjter
Video: Lær at bremse på rulleskøjter 2023, Februar
Anonim

Skøjteløb er en nem og behagelig sport. Men den sværeste og vigtigste teknik i det er bremsning. Og det er ikke så let som non-stop svæveflyvning på is. Det er vigtigt at kunne stoppe på skøjter i enhver hastighed, bremse op ad bakke og ned ad bakke. At mestre færdighederne, måske ville der være et ønske.

Sådan lærer du at bremse skøjter
Sådan lærer du at bremse skøjter

Er det nødvendigt

  • Skøjter
  • Rink
  • Fastholdenhed

Instruktioner

Trin 1

For at komme i gang skal du øve bremsning, mens du står på dine skøjter. Bøj knæene let, og øv dig i at grave ned i rinken med bladet på din venstre fods skøjte, og tryk let på isen med din kropsvægt. Fortsæt derefter med at træne med dit højre ben.

Trin 2

Begynd at øve bremsning på skøjter, mens du bevæger dig. Rul lidt i en lige linje, drej derefter din krop let og tryk din venstre fod ned i isen, flyt den til siden. Dette vil bremse dig ned til et fuldstændigt stop. Gentag bremsetræningen med dit højre ben.

Trin 3

Du kan prøve metoden til bremsning, som accepteres af hockeyspillere. For at gøre dette skal du efter acceleration pludselig dreje din krop og presse skøjternes knive kraftigt ind i isen. Dette er den hurtigste måde at bremse på. Det vigtigste er at holde dine ben brede fra hinanden for at opretholde balance, fordele kropsvægt og pres på skøjteens tå jævnt. For at gøre dette skal du vippe kroppen lidt tilbage under bremsning.

Trin 4

Du kan prøve at bremse skøjter på skøjteløb. Glid på isen med knæene bøjet mod hinanden og tryk langsomt knivene på dine skøjter ned i isen. Stop stopper langsomt og glat.

Populær af emne.