Sådan Lærer Du At Dreje På Skøjter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Dreje På Skøjter
Sådan Lærer Du At Dreje På Skøjter
Video: Sådan Lærer Du At Dreje På Skøjter
Video: Lær 5 tricks på rulleskøjter🛼 2023, Februar
Anonim

Under hver præstation ved mesterskabet i kunstskøjteløb skal atleter demonstrere deres dygtighed ved at rotere. Dette element viser niveauet af kropskontrol, evnen til at opretholde koordinering og skaterens tillid til isen.

Sådan lærer du at dreje på skøjter
Sådan lærer du at dreje på skøjter

Instruktioner

Trin 1

Hvis du ikke er professionel kunstløber, har du ikke en erfaren træner, der kan hjælpe dig med at undgå skader, det vil være meget vanskeligt at mestre rotationen. Start ikke sådanne eksperimenter, hvis du stadig føler dig usikker på isen, føler vanskeligheder med sving, bremsning og balance på skøjter. Spinning er et trick for erfarne atleter.

Trin 2

Det første skridt i at mestre rotation er at flytte på plads. Stående lige på skøjterne, slappe af og bringe dine arme til brystet. Læn dig på kanten af ​​din højre skøjte og bøj benet let. Skub med din venstre fod glat uden magt. Du begynder at rotere til højre, mens du langsomt retter dine ben, når du drejer. Prøv at holde din balance. Når du mestrer rotationen, skal du øge din hastighed ved at skubbe af med mere kraft med din fod. Det tilrådes at have nogen, der bakker op under din træning, da det vil være sværest at holde rotationen på den ene akse. Hvis du bliver "båret væk" til siden, skal du få en ven til at fange dig.

Trin 3

Når du har mestret rotationen på plads, og du ikke oplever ubehag og svimmelhed, skal du begynde at mestre pirouetterne. En pirouette er en rotation, hvor de vigtige elementer kommer ind og ud af pirouetten. Den fremadrettede tilgang til pirouetten er hurtig og energisk. Skub dig ud med din højre fod, bøj ​​din venstre og bevæg dig til venstre, der beskriver en halvcirkel på isen. At være i "sluge" stilling med dit højre ben udstrakt og armene spredt fra hinanden for balance, rett din bevægelse med det udvidede ben, "vrid" dig selv til venstre. Ret dit støtteben ud, når du begynder at rotere. Træk dit højre ben tilbage, og hold "svalen". Fremskynd ikke dig selv, lad rotationen ske ved inerti. Når bevægelseshastigheden falder, skal du flytte din kropsvægt lidt fremad for at komme ud af pirouetten - langsomt glider fremad, lidt til venstre.

Trin 4

Den bageste pirouette er noget sværere at mestre. Når du bevæger dig langs halvcirkelens amplitude, skal du holde dig som i en lige pirouette, men efter at have rullet lidt på det ene ben, gå på det andet og lede dig selv til venstre. Så du begynder at "spin" selv i acceleration. Reducer cirkelens diameter ved at bevæge dig mod midten af ​​cirklen på dit højre ben. Vejled din bevægelse med det udvidede venstre ben, mens du er i "svalen". Drejningen starter bagfra. Løft dine arme til siderne for at opretholde balance. Drej på din højre fod, efter at du har drejet, skal du forlade pirouetten til venstre.

Populær af emne.