Hvor Lang Tid Tager Det At Dreje Rammen

Indholdsfortegnelse:

Hvor Lang Tid Tager Det At Dreje Rammen
Hvor Lang Tid Tager Det At Dreje Rammen

Video: Hvor Lang Tid Tager Det At Dreje Rammen

Video: SCP-5850 Et tog til helvede | objekt klasse keter | ekstradimensional / køretøj scp 2022, December
Anonim

Mange anser bøjlen for at være et uundværligt redskab til at forme en smuk figur og slank talje. Men for at opnå mindst et lille resultat vil kun vise sig med en kompetent tilgang til klasser. Det er meget vigtigt at vælge den rette ramme og på baggrund heraf beregne træningstiden.

Hvor lang tid tager det at dreje rammen
Hvor lang tid tager det at dreje rammen

Hvad er bøjlerne?

I hylderne til sportsbutikker er der et stort udvalg af forskellige udstyr, herunder hula-bøjler. Den mest almindelige er en bøjle lavet af plast eller let metal. Det er hul indvendigt.

Den næste mulighed er vægtet beholdning. I sammenligning med det sædvanlige har han en større vægt, der spænder fra 0,5 til 2 kg. For de kvinder, der ikke kan købe en vægtet bøjle, kan følgende anbefales. Køb den enkleste hula-hoop og tilføj den selv vægt. Dette kan gøres ved at hælde sand eller korn indeni: ærter, ris. Fordelen ved en sådan hjemmelavet opgørelse er evnen til at ændre sin egen vægt efter behov.

En anden version af bøjlen foldes sammen. Den er ideel til de mennesker, hvis område ikke tillader opbevaring af store beholdninger derhjemme. Ved hjælp af en foldebøjle kan du spare plads, fordi den foldes flere gange: to, fire, seks, alt afhænger af designet. Sandheden og ulemperne ved en sådan hula hoop er. Ikke alle af dem er af høj kvalitet, og nogle af dem "falder fra hinanden" under drift. Derfor anbefales det at købe dem i specialbutikker, hvor der er garanti for lagerbeholdning.

Den sidste type bøjle er massage. Den er lavet af specielle kugler, som under lektioner træner problemområder: mave, bagdel, lår. En sådan bøjle hjælper ikke kun med at opnå en tynd talje, men også slippe af med cellulite. Moderne modeller kan udstyres med en mini-computer, der viser træningstid, antal omdrejninger og forbrændte kalorier.

Hvor meget at gøre med bøjlen?

Det anbefales at starte din træning med den letteste, almindelige ramme. Første gang du har brug for at dreje det dagligt i 5 minutter, øges tiden gradvist med 1-2 minutter, indtil lektionen når en halv time. I cirka 7 dage skal du træne i 30 minutter, så kan du enten købe en tungere bøjle eller gøre en eksisterende tungere. Du skal også langsomt tilføje hele hula-rammen: 300-500 gram hver 7-10 dage. Det anbefales ikke at dreje bøjlen tungere end 2,5 kg for ikke at skade dit helbred.

Der er endnu et punkt, der er værd at bemærke. I starten kan der forekomme blå mærker på kroppen fra at øve med en bøjle. For at undgå disse problemer kan du dreje hula-bøjlen på en tyk jakke eller et specielt neoprenbælte. Over tid er det bedre at træne på en nøgen krop, da dette også skaber en ekstra massageeffekt.

Populær af emne.