Hvor Lang Tid Tager Det At Løbe For At Tabe Sig

Indholdsfortegnelse:

Hvor Lang Tid Tager Det At Løbe For At Tabe Sig
Hvor Lang Tid Tager Det At Løbe For At Tabe Sig

Video: Hvor Lang Tid Tager Det At Løbe For At Tabe Sig

Video: Hvor Lang Tid Tager Det At Løbe For At Tabe Sig
Video: Hvor lang tid tager det at få en altan? 2024, April
Anonim

Løb har længe været anerkendt ikke kun som en god måde at forbedre kroppen på, men også at bekæmpe ekstra pund. Selv den korteste og langsomste jogging er meget mere effektiv for figuren end at ligge i sofaen. Men for dem, der søger at slippe af med fedt og få en smuk form på kort tid, skal du stadig køre efter et bestemt system.

Hvor lang tid tager det at løbe for at tabe sig
Hvor lang tid tager det at løbe for at tabe sig

Kører regler for dem, der ønsker at tabe sig

Du skal begynde at køre gradvist, hver gang tilføje lidt i tide. Så du vil gradvist vænne din krop til en nyttig aktivitet uden at skade den. Hvis du er i en svag fysisk form under de første kørsler, bør du ikke overskride tidsgrænsen på 15 minutter, men efter et par uger skal du helt sikkert løbe i mindst en halv time, ellers vil du ikke være i stand til at slippe af af disse ekstra pund.

Mere hårdføre mennesker og dem, der er i god fysisk form, skal løbe i ca. 40-45 minutter. Forskere har længe bevist det faktum, at fedt først begynder at brænde efter 30 minutters intens jogging.

Sørg for at lytte til dine følelser, når du løber - hvis du føler dig utilpas, er det bedre at erstatte jogging med hurtig gang.

For at tabe sig, mens du løber, er det også meget vigtigt at skifte træningens intensitet. Du kan for eksempel løbe i 10 minutter i et langsomt tempo og derefter accelerere så meget som muligt i 5 minutter. Derfor er det bedst for dem, der kæmper med ekstra pund, at løbe på kuperet terræn snarere end på en flad vej.

Det menes, at det for vægttab er mere korrekt at løbe om morgenen - så forbrænder kroppen kalorier meget hurtigere. Den bedste tid til dette er fra kl. 6 til kl. Ikke desto mindre er hver organisme individuel, så du bør bestemme tidspunktet for jogging selv ud fra dit velbefindende.

Det er også meget vigtigt at løbe mindst 4 gange om ugen, ellers vil effekten af træning ikke være så mærkbar på figuren. Daglig jogging er mere velegnet til dem, der ud over at tabe sig også ønsker at styrke deres immunforsvar.

Når du kører dagligt, er det meget vigtigt at følge ovenstående regler, ellers vil kroppen vænne sig til stress og fedtforbrænding vil være meget langsommere.

Yderligere foranstaltninger til at tabe sig

Løb er utvivlsomt godt for dit helbred og din form. For hurtigt at tabe disse ekstra pund er det dog vigtigt at følge reglerne for en sund kost. Til at begynde med skal du opgive fastfood, kulsyreholdige drikkevarer og melprodukter. Det er også nyttigt at spise i små portioner, men mindst 4 gange om dagen.

Efter løb skal du ikke straks skynde dig i køleskabet og spise chokolade med god samvittighed - at indtage flere kalorier, end du forbrændte, mens du løber, fører ikke snart til dit værdsatte mål. Det er bedst at vente en time eller mindst 30 minutter og derefter tilfredsstille din vækkede sult med grøntsagssalat, kogt kød eller fisk.

Anbefalede: