Hvor Lang Tid Tager Det At Svømme I Poolen For At Tabe Sig

Indholdsfortegnelse:

Hvor Lang Tid Tager Det At Svømme I Poolen For At Tabe Sig
Hvor Lang Tid Tager Det At Svømme I Poolen For At Tabe Sig

Video: Hvor Lang Tid Tager Det At Svømme I Poolen For At Tabe Sig

Video: 7 октября срочно завяжите красную нить для увеличения дохода. Счастливый день Феклы Запрядальницы 2022, December
Anonim

Svømning er især godt for folk, der er overvægtige. Når alt kommer til alt reducerer det belastningen på rygsøjlen, giver dig mulighed for at udføre enhver øvelse og stramme musklerne. Svømning for vægttab er velegnet til mennesker i alle aldre.

Hvor lang tid tager det at svømme i poolen for at tabe sig
Hvor lang tid tager det at svømme i poolen for at tabe sig

Sådan svømmer du for at tabe sig

Der er en række tricks, der kan hjælpe dig med at tabe dig hurtigt og smertefrit, mens du svømmer. Den mest effektive svømmeteknik til at tabe sig kan kaldes en gennemgang. Han strammer maven, rydder arme og ben op, retter rygsøjlen. Under gennemsøgningssvømning kan du miste op til 600 kalorier i timen. Og for eksempel slipper svømning på ryggen af ​​ubehagelige problemområder på siderne.

En vellykket svømmetræning bør bestå af flere vekslende svømmemetoder, mens det er ønskeligt at skifte mellem afslapning og aktiv træning. For eksempel kan du til at begynde med varme op ved fri svømning, derefter kravle i femten til tyve minutter og derefter ligge på ryggen og derefter gentage hele sekvensen to eller tre gange. For at berolige og slappe af i dine muskler i slutningen af ​​din træning, er det bedst at gøre en lille bøjle eller rygslag.

Puljen er disciplineret. Det er i det, at det er lettere at koncentrere sig om træning og ikke kun beundre den omgivende natur, dovent svømme langs kysten, som det ofte er tilfældet i naturlige reservoirer.

Hvor meget og hvor ofte at svømme

Svømning gøres bedst to eller tre gange om ugen i mindst femogfyrre minutter. En sådan tidsplan vil ikke føre til ophobning af overskydende muskelvæv, men det vil hjælpe med at slippe af med overskydende fedt.

En svømningstræning, der varer 45 minutter, betyder, at du i fyrre af dem aktivt svømmer i enhver stil og ikke ligger stille på overfladen. Varm op på "kysten" inden du går i vandet. Dette hjælper med at holde dine muskler i form. Hvis du svømmer fem eller seks hundrede meter ret let, skal du gøre aqua yoga eller aka aerobic for vægttab. Svøm i varmt vand. Hvis vandet er køligt, skal du svømme, indtil du begynder at fryse. For efter frysens begyndelse vil kroppen gå i fedtakkumuleringstilstand for at bekæmpe kulden. Spis ikke straks efter træning. Der skal være mindst to timer mellem svømning og spisning, ellers går du kun i vægt.

Svømning brænder hundrede kilokalorier mere end at løbe i moderat tempo.

En af de bedste yderligere effekter af svømning kan kaldes hydromassage, det hjælper med at stramme huden og generelt forbedre dens tilstand. Hvis du svømmer i havet, modtager din hud alle de nødvendige sporstoffer og salte.

Populær af emne.