Sådan Svømmer Du I Poolen For At Tabe Sig

Indholdsfortegnelse:

Sådan Svømmer Du I Poolen For At Tabe Sig
Sådan Svømmer Du I Poolen For At Tabe Sig

Video: Sådan Svømmer Du I Poolen For At Tabe Sig

Video: Sådan Svømmer Du I Poolen For At Tabe Sig
Video: How to Lose Weight Swimming 2024, April
Anonim

Svømning er den mest blide øvelse. Dækker afstanden fra side til side i en time styrker du ikke kun blodkar og hjerte, temperament, forbedrer kropsholdning, men styrker også muskler og forbrænder kalorier.

Sådan svømmer du i poolen for at tabe sig
Sådan svømmer du i poolen for at tabe sig

Instruktioner

Trin 1

Svømning er en fantastisk måde at komme i form på. Sandt nok tror mange mennesker, at det er nok at plaske rundt om siden en gang om måneden … Og de tager dybt fejl.

For at musklerne skal arbejde, og den overskydende vægt går væk, har du brug for regelmæssig og intens træning.

Derfor skal de, der ønsker at tabe sig, tage et abonnement på puljen, der er designet til 2-3 enkeltbesøg.

Start din træning med 30 minutters aktiv svømning og arbejd op til en hel time.

Trin 2

Varm lidt op inden svømningen, varme musklerne op, forbered dem til belastningen. Tag et hurtigt skridt fra et stop til poolen, lav inden du dykker cirkulære bevægelser med hovedet, armene, bøjningerne, stræk dine arme og ben. Den ideelle mulighed er en 20-30 minutters "afkøling" i gymnastiksalen.

Trin 3

Lad os nu tale om svømmestil. Hver metode forbrænder et forskelligt antal kalorier afhængigt af intensiteten - fra 150 til 450 kalorier i timen - og bruger forskellige muskelgrupper.

Så crawl (svømmeren slår skiftevis med venstre og derefter højre hånd, der ledsager bevægelsen af det modsatte ben, hovedet er under vand) betragtes som den hurtigste og mest intense med hensyn til belastning. Sommerfugl (hænder foretager samtidige symmetriske bevægelser parallelt med vandoverfladen) får musklerne i ryggen og hofterne til at arbejde mere. Svømning på ryggen hjælper med at lindre livmoderhalsen og lindre spændinger.

For at tabe sig på lår og ben forsvinder cellulite, du kan bruge et ekstra projektil - en kugle eller et bræt. Når du griber det med dine hænder, skal du kun svømme ved hjælp af dine ben.

Trin 4

Fedt begynder at "drukne" ved en bestemt puls - fra 100 til 150 slag i minuttet. Med en sådan puls øges energiforbruget til 600-1300 kilokalorier i timen.

Se derfor dit hjerteslag: svøm aktivt, men overskrid heller ikke den øverste bjælke.

Trin 5

Skift din svømmestil hver 100 meter. For eksempel skal du lave 4 omgange med brystsvømning, derefter rygsving og kravle. I alt skal du svømme med tilstrækkelig fysisk kondition i ca. 1 kilometer pr. Lektion.

Trin 6

Træk vejret jævnt. Ilt er et element, uden hvilket oxidation, fedtforbrænding er umulig.

Trin 7

Sørg for at strække alle dine muskler efter træning. Det anbefales også at tage en kort gåtur efter poolen.

Skynd dig ikke til en snack! Den optimale tid til at spise er 1-1,5 timer efter klassen. Naturligvis skal ernæring være afbalanceret korrekt. Uanset hvor godt du lægger i puljen, forbliver din indsats på sidelinjen, hvis du bruger resten af timerne på at spise burgere og pommes frites.

Anbefalede: