Sådan Svømmer Du

Indholdsfortegnelse:

Sådan Svømmer Du
Sådan Svømmer Du

Video: Sådan Svømmer Du

Video: Sådan Svømmer Du
Video: Svømning - teknik video 3: Brystsvømning 2024, April
Anonim

Svømning er en af de mest populære sommersport. Der er en række lette øvelser, der hjælper dig med at mestre dine svømningsevner. Men lær aldrig at svømme alene, har en erfaren svømmer ved din side.

Sådan svømmer du
Sådan svømmer du

Instruktioner

Trin 1

Træk vejret dybt, sænk dig ned i vandet med hovedet, og hold vejret i et par minutter. Gentag denne øvelse flere gange i træk.

Trin 2

Gør det samme, åbn dine øjne under vandet og se efter en genstand i bunden. Prøv ikke at tørre øjnene og ansigtet med dine hænder, dette hjælper dig med at vænne dig til irritationen forårsaget af vand, der løber ned i dit ansigt. Gentag øvelsen flere gange.

Trin 3

Efter en dyb indånding skal du sætte dig ned i vandet, så din mund er under vandet og ånde ud i vandet. Gentage.

Trin 4

Træk vejret dybt, og ånd luften ned i vandet med hovedet. Stå op og gentag øvelsen 3-4 gange uden at stoppe eller skynde dig.

Trin 5

Træk vejret dybt, sæt dig ned på bunden, tryk dine knæ mod din mave og tag dem tæt sammen med dine hænder, sænk hagen ned til brystet. Dette får din krop til at ligne en flyde og flyde op. Bliv i denne position i et par sekunder. Stå op, tag vejret og gentag øvelsen.

Trin 6

Ved selve kysten, hvor dybden er op til knæet, skal du ligge på ryggen, hvile dine hænder på bunden og sænke bagsiden af dit hoved ned i vandet, hæve dit bækken. Træk vejret dybt og løft hænderne fra bunden. Din krop vil være fri til at holde sig til vandoverfladen.

Trin 7

Gentag den forrige øvelse et dybere sted. Gå ikke i panik, hvis der kommer vand ind i næsen og munden.

Trin 8

Fra "flydeposition" strækker du arme og ben (ansigtet sænket ned i vandet) og ligger i denne position (pil) i et par sekunder. Tag en startposition og stå på bunden. I "pil" position, rul på din side og derefter på din ryg.

Trin 9

Stå på en dybde lige under taljen, træk vejret dybt, sæt dig ned, slut dig til armene over dit hoved og skubbe hårdt fra bunden, lad din krop glide i vandet.

Trin 10

Når du glider gennem vandet, skal du begynde at sparke energisk. Brug dine arme til at skifte mellem slag (armbevægelser ligner en vindmølle).

Og nu svømmer du allerede!

Anbefalede: