Sådan Lærer Du At Dreje Salto

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Dreje Salto
Sådan Lærer Du At Dreje Salto

Video: Sådan Lærer Du At Dreje Salto

Video: Sådan Lærer Du At Dreje Salto
Video: Lær at lave en forlæns salto | JumpingFuns Springskole 2024, April
Anonim

Efter frigivelsen af filmene Yamakashi og District 13 fejede en bølge af akrobater af alle slags verden. Denne sport kræver dog en stor indsats, selv en grundlæggende salto er ikke så let at mestre.

Sådan lærer du at dreje salto
Sådan lærer du at dreje salto

Instruktioner

Trin 1

Lav dit forberedende arbejde. Inden du springer salto, skal du i det mindste bestemme din fysiske beredskab for dette. På en lige vej skal du gøre 5-7 hurtige ruller fremad, mens du prøver at gøre hver rulle så kort som muligt. Derefter skal du gøre det samme tilbage. Så prøv at springe fremad, flyv en kort afstand og land straks i en "rulle", det vil sige salto. En sådan opvarmning vil ikke kun ryste dit vestibulære apparat op, men også varme de stillesiddende dele af leddene op. Inden du træner direkte, skal du foretage flere hop-tuck: fuld squat -> spring op med at trække knæene til brystet -> blød landing i squat. For at udføre salto korrekt skal du være i stand til frit at "skubbe" dig selv med knæene i brystet.

Trin 2

Start med en front flip. Dette er et af de vanskeligste elementer i akrobatik, men det er det mindst traumatiske for begyndere. De første 3-4 spring, land på ryggen i et lag, føl den grundlæggende rotation, lad kroppen føle sikkerheden ved at falde på måtten. Begynd derefter at følge instruktionerne. Hovedreglen: Efter løbeturen skal du hoppe lodret opad. Ikke fremad, der viser et dyk, men op. Skynd dig ikke for at dreje lige efter springet: så snart du begynder at dreje, stopper den opadgående flyvning. Derfor skal du lige efter at have afsluttet udhænget skarpt indstille vridningen på det maksimale punkt. Det er vigtigt at gøre dette med dine skuldre og ikke kun med dine hænder - forestil dig at du trækker din skjorte på ryggen. På samme tid skal du trække dine ben til brystet for at tilføje drejningsmoment.

Trin 3

Dvel ikke ved et element. Efter et dusin gentagelser begynder det vestibulære apparat at løkke og "glitch", så lad dig hvile, skift øvelsen. Du må dog ikke stoppe gentagelserne helt, det er bedst at skitsere dig selv en cirkel med 3-4 elementer og gå videre til den næste hvert 15.-20 minutters træning. Dette maksimerer din succes.

Trin 4

Bagsiden, side-flips, gainer og blanche er teknisk meget lettere end front-flips, men de kræver en fuldstændig mangel på frygt og minimal erfaring, for hvis du laver en fejl, vil de være fyldt med alvorlige kvæstelser og farer. Det er bedre kun at skifte til dem, når du føler dig tryg i luften.

Anbefalede: