Sådan Lærer Du Salto: Slippe Af Med Frygt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du Salto: Slippe Af Med Frygt
Sådan Lærer Du Salto: Slippe Af Med Frygt

Video: Sådan Lærer Du Salto: Slippe Af Med Frygt

Video: Sådan Lærer Du Salto: Slippe Af Med Frygt
Video: Hvordan lærer jeg, at det er okay at give slip på angsten? 2024, April
Anonim

I barndommen oplevede mange vanskeligheder med at udføre en sådan tilsyneladende enkel øvelse som en fremadrullende rolle. Dette element er virkelig enkelt nok, hvis du ved, hvordan man lærer, hvordan man gør det korrekt. Det kan være en god morgen opvarmningsøvelse og vil være nyttig for både børn og voksne.

Sådan lærer du salto: slippe af med frygt
Sådan lærer du salto: slippe af med frygt

Instruktioner

Trin 1

Start din træning ved at varme op. Dette er en generel regel, som følges i deres arbejde af professionelle atleter og besøgende til klasser i fitnessklubber og dansere og balletdansere og mange andre. I denne henseende er der et stort antal af alle former for opvarmningskomplekser, blandt hvilke du kan vælge den rigtige. Overdriv ikke det: Brug bare en af dem og følg nøjagtigt instruktionerne, herunder den midlertidige.

Trin 2

Vælg følgende sæt øvelser for at udvikle nøjagtigt de muskler, der kræves for at udføre en fremadrulle. Disse er først og fremmest musklerne i skulderbæltet. For deres udvikling er det godt at lære at lave en håndstand eller træne med håndvægte, som undertiden også fungerer som vandflasker. Varm din ryg grundigt og test dens fleksibilitet: stå på broen for at gøre dette.

Trin 3

Fortsæt med selve elementet: læg en måtte eller en anden blød overflade til dette. Sørg for, at den er sikkert fastgjort: i barndommen begyndte mange at være bange for saltvandsstød, netop fordi måtterne bevægede sig og kravlede.

Trin 4

Sid på dine fornemmelser og læg dine hænder foran dig, overfør din kropsvægt til dem. Skub dine fødder ned fra gulvet, og ret dem ud, mens du bøjer dine arme. Gå fremad, rør måtten med dit hoved (kontaktpunktet skal være bagsiden af hovedet) og derefter med dine skulderblade (tryk knæene mod brystet). Tryghedens inerti skal være tilstrækkelig, så efter at du har rørt skulderbladene, fortsætter du med at bevæge dig fremad, indtil du ruller på halebenet og igen accepterer støtten, mens du sidder.

Trin 5

Prøv forskellige trykstyrker, indtil du finder den der er optimal til rullen. Efter flere gentagelser vil kroppen huske den bedste mulighed i sig selv, og du behøver ikke kontrollere denne parameter. Når du har mestret elementet, skal du gå videre til det næste: lær at lave et par ruller uden at stoppe.

Anbefalede: