Sådan Besejrer Du Frygt For Kamp

Indholdsfortegnelse:

Sådan Besejrer Du Frygt For Kamp
Sådan Besejrer Du Frygt For Kamp

Video: Sådan Besejrer Du Frygt For Kamp

Video: Sådan Besejrer Du Frygt For Kamp
Video: TITAN TÆT #3 tegnefilm for børn spillet Shadow Kamp 2 shadow kampen videoer for børn fra FGTV 2024, April
Anonim

Meget ofte observerer vi atleter i ringen og er forbløffede over deres udholdenhed og selvtillid. Det ser ud til, at alt kun afhænger af teknik og erfaring: den, der er stærkere og mere trænet, vinder. Men deres opgave er ikke kun at besejre modstanderen. Det vigtigste er at besejre din egen frygt for kamp. Ellers kan denne følelse ophæve al indsats og lang træning. Hvordan slippe af med frygt og blive en vinder?

Sådan besejrer du frygt for kamp
Sådan besejrer du frygt for kamp

Instruktioner

Trin 1

Vær rolig og selvsikker, i det mindste udad. Dette påvirker også den interne tilstand. Du skal ikke bekymre dig om resultatet af kampen. Gå aldrig til andres kampe før en konkurrence.

Trin 2

Lav åndedrætsøvelser, det vil slippe af med tidevand af frygt og angst. Se efter åndedrætsmønstre, der beroliger dig. Lav yogaøvelser til afslapning.

Trin 3

Tag ikke din modstanders skryt og aggression til hjertet. Mest sandsynligt er han også nervøs og gør dette for at berolige ham. Lad dig ikke skræmme af titlerne og resultaterne hos den, du skal kæmpe med. Forsøg at undgå modløshed og føl dig ikke som en taber, selv før kampen.

Trin 4

Lyt til din yndlingsmusik før kampen. Vælg nøjagtigt de optagelser, der beroliger dig og sætter dig op til sejr. Se videoer af interessante kampe, hvor den atlet, du er rodfæstet for, og hvem du prøver at efterligne vinder.

Trin 5

Bliv vred på din frygt. Indstil dig selv til sejr. Tænk aldrig på fiasko. Spørg dig selv, om din frygt er berettiget, hvis den ikke er langtfra.

Trin 6

Sørg for at få lidt søvn og hvile inden konkurrencen. Undgå anstrengende fysisk arbejde inden en kamp. Gennemfør meditationssessioner.

Trin 7

Forestil dig, at du har en træning og ikke en seriøs kamp. Opfatt ikke din adgang til ringen som en vanskelig og overvældende opgave, lad det bare være en mulighed for at øve, udarbejde forskellige teknikker og forbedre dine færdigheder.

Trin 8

Vær ikke bange for kritik i tilfælde af nederlag. Inviter ikke dine slægtninge og venner til konkurrencen for ikke at bekymre dig endnu mere. Forbered dig seriøst til kamp, og prøv at forudse alle mulighederne for udvikling af begivenheder.

Trin 9

Find hvad der motiverer dig, det vil sige incitamentet til at vinde. Forestil dig, hvordan du vinder. Prøv at lade din frygt opløses i din vilje.

Anbefalede: