Sådan Besejrer Du Din Modstander

Indholdsfortegnelse:

Sådan Besejrer Du Din Modstander
Sådan Besejrer Du Din Modstander

Video: Sådan Besejrer Du Din Modstander

Video: Sådan Besejrer Du Din Modstander
Video: 1 mod 1 snyd din modstander 2024, April
Anonim

Nogle atleter, selv med upåklagelig teknik, kan ikke finde vej til sejr på nogen måde. Måske er det et spørgsmål om psykologi. Karaktertræk, der sikrer sejr, opdrages fra barndommen. Disse er ikke de mest positive kvaliteter for livet - aggressivitet, grusomhed, udholdenhed. Men for sejr i kamp er de uerstattelige.

Sådan besejrer du din modstander
Sådan besejrer du din modstander

Instruktioner

Trin 1

Arbejd med evnen til hurtigt at komme ind i en tilstand af aggression. For at gøre dette skal du bruge grinøvelsen. Har du nogensinde bemærket, hvordan to katte kæmper? Ja, de kæmper slet ikke, men simpelthen hvæs på hinanden i lang tid og viser en grinende mund. Den, der er den første, der mister sit grin, er ringere. Din opgave er at lære at reproducere et dyrs glis i dit ansigt med alle de følelser der er knyttet til det i din sjæl. Dette grin skal vises på dig, så snart du ser fjenden. Sammen med et grin opstår aggression inde i dig, og det giver dig ekstra styrke.

Trin 2

Den næste kvalitet, du har brug for for at vinde direkte, er grusomhed. Det kan karakteriseres som en manglende evne til at synes synd på fjendens smertefulde følelser. Din opgave er at lære at inkludere denne kvalitet i dig selv i det øjeblik det er nødvendigt. For eksempel i ringen. Den bedste måde at udvikle vold i dig selv på er selvkodning. Reflekter ofte over de livssituationer, hvor du var grusom. Prøv at opleve denne tilstand igen.

Trin 3

Og endelig udholdenhed. Sejr er umulig uden den. Udholdenhed skal forstås som uforsonlighed. Var du fornærmet, men kunne du ikke kæmpe tilbage? Det er okay, du er ikke besejret endnu. Sejr over dig kan registreres, når du accepterer, at du er blevet fornærmet. Gentag for dig selv flere gange om dagen: "Jeg er en supermand. Jeg opnår altid mit mål. Jeg kan gøre alt. Alt adlyder mig." Små sejre over sig selv. Det slapper af, fratager gradvist selvtillid. Vær vedholdende, og du er uovervindelig.

Anbefalede: