Sådan Slår Du Din Modstander I En Kamp

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slår Du Din Modstander I En Kamp
Sådan Slår Du Din Modstander I En Kamp
Anonim

Brad Pitts karakter fra Fight Club sagde: "Du ved ikke noget om dig selv, hvis du aldrig har kæmpet." Hvor meget dette svarer til sandheden er ikke værd at bedømme. En anden ting er, at en gadekamp kan vente på dig ikke kun i en mørk gyde, men også i hallen i restauranten i højeste klasse, der skinner med lys. Derfor skal du vide, hvordan du vinder en kamp.

Sådan slår du din modstander i en kamp
Sådan slår du din modstander i en kamp

Instruktioner

Trin 1

Prøv at slippe af med overskydende tøj, der kan få fat i dig. Tag jakken, tørklædet af, bliv i en skjorte eller sweater. Prøv at holde dig væk fra genstande som trin eller kantsten, der kan vælte eller skade dit hoved alvorligt, hvis du falder.

Trin 2

Sæt dig ved siden af en bænk eller billboard, der kan dække dig bagfra.

Trin 3

For at håndtere den spænding, der kommer inden en kamp, skal du tale op. Tal og træk vejret aktivt. Væk ikke i jorden foran fjenden, bevæg dig, ryst dig selv, spring. Dette forhindrer angriberen i at få fat i dine bryster.

Trin 4

Hvis du ser, at en kamp er uundgåelig, skal du slå først. Ja, dette er ikke gentleman, men du er ikke i ringen. Men du får en vis fordel, når du rammer et stationært mål. Et sådant slag vil være mere effektivt, og måske slutter kampen efter det helt.

Trin 5

Begræns ikke dig til et slag. Flere hurtige, skarpe slag gør meget mere skade og udøver alvorligt psykologisk pres. Hit i en serie på to eller tre hits og træk straks tilbage til en sikker afstand.

Trin 6

Glem anstændighedsreglerne. Slå med dit hoved, knæ, albuer, bid, spyt i din modstanders ansigt med glæde. Din opgave er ikke at vinde på point, men at forblive så intakt som muligt.

Trin 7

Hoved smækker i ansigtet fra tæt hold, ellers er de ubrugelige. Et stærkt slag mod næsebroen kan slukke for din modstander i lang tid.

Trin 8

Forsøg ikke at ramme kroppen eller hovedet uden fejl. Spark på benene er ikke mindre effektive, da de giver dig mulighed for at stoppe modstanderens bevægelse. Og et skarpt slag mod skinnebenet er en af de mest smertefulde. Slå kun i lysken, hvis du er sikker på styrken af dit slag, ellers vil du kun gøre din fjende rasende.

Trin 9

Bevæg dig konstant. Giv ikke din modstander mulighed for at slå hårdt. Undgå direkte slag mod hovedet. Lad dig ikke blive hjørnet - det vil være umuligt at komme ud derfra uden alvorlig skade.

Trin 10

Hovedopgaven er altid at stå på benene. Hvis du alligevel bliver banket til jorden og sparket, skal du ikke ligge stille. Flyt, prøv at kravle, spin - dette vil gøre det sværere at ramme, og du får færre hits. Stræb efter at komme dig hurtigere op. Du kan portrættere et epileptisk anfald - dette vil pusle din modstander og give dig en chance for at vende tilbage til en kampposition.

Trin 11

Efter at have stoppet angriberen, skal du ikke prøve at afslutte ham. Gå ud af slagmarken. Der er ingen garanti for, at et godt bevæbnet firma ikke har travlt med at hjælpe din fjende. Det er bedre at komme ud af kampen i ét stykke end at bevise, at du kæmper levedygtigt over for aggresive personer.

Anbefalede: