Sådan Besejrer Du Din Modstander Med Et Slag

Indholdsfortegnelse:

Sådan Besejrer Du Din Modstander Med Et Slag
Sådan Besejrer Du Din Modstander Med Et Slag

Video: Sådan Besejrer Du Din Modstander Med Et Slag

Video: Sådan Besejrer Du Din Modstander Med Et Slag
Video: Livet af vores ærværdige fader Sergius af Nouroms, vidunderarbejder fra Vologda og Obnorsk. 2024, Kan
Anonim

Det er muligt at besejre fjenden ved at slå ham ud uden brug af improviserede midler. Det vigtigste er, at slaget ikke viser sig at være fatalt. Så bereg din styrke inden du angriber eller forsvarer.

Sådan besejrer du din modstander med et slag
Sådan besejrer du din modstander med et slag

Instruktioner

Trin 1

Hvis du ikke har stor fysisk styrke, men ønsker at få en dygtig krigs laurbær, bliver du nødt til at udvikle smidighed og udholdenhed. Adræthed - for at være i stand til at undvige fjendens slag, udholdenhed - at have tid til at flygte i tilfælde af en miss.

Trin 2

Start træning. Køb en boksesæk eller lav en selv (som en sidste udvej vil en sandpose, der er hængt op i et reb, gøre). Gå ikke i kamp, før nøjagtigheden af slagene er blevet udarbejdet af dig til automatisering. Husk at fjenden heller ikke vil stå stille og også vil forsøge at undvige. Derfor er det vigtigste at overraske ham. Hvis der er gamle scoringer imellem dig, er han rolig og forventer ikke et trick fra dig, det vil være lettere end nogensinde at gribe det rigtige øjeblik. Men hvis han er den første, der viser aggression, så prøv at koncentrere dig så meget som muligt. Når alt kommer til alt, venter han bare på, at du mister din vagt.

Trin 3

Det mest effektive slag er et slag med to knogler i hagen. Du behøver ikke lægge al din styrke i det; det vigtigste her er hitens nøjagtighed. Et direkte slag i panden er også ret effektivt, især hvis du gør det med hovedet. Men denne metode skal udarbejdes, så din modstander går til knockout og ikke dig selv.

Trin 4

Smertefulde slag anses for at være slag i lysken, solar plexus, Adams æble og så meget, at fjenden endda kan miste bevidstheden i et stykke tid. Hvis du rammer med al din styrke på næsespidsen nedenfra, kan et sådant slag være fatalt, så det er bedre ikke at øve i det.

Trin 5

Et skarpt spark til ribben, lever eller nyrer er både smertefuldt og traumatisk. Det afhænger kun af dig, om det er værd at træne dem.

Trin 6

Undersøg de punkter, hvor et let slag kan slå din modstander ud eller føre til øjeblikkelig død. Dette er ikke nødvendigt for angreb, men for forsvar. Ellers vil fjenden, der ønsker at besejre dig, gøre det let og hurtigt.

Anbefalede: