Sådan Slår Du Med En Flagermus

Sådan Slår Du Med En Flagermus
Sådan Slår Du Med En Flagermus

Video: Sådan Slår Du Med En Flagermus

Video: Sådan Slår Du Med En Flagermus
Video: Sådan laver du et papirfly - Fly, der slår vingerne som en flagermus 2024, Kan
Anonim

Der er ingen træning, der passer til alle, for at være en god hitter, når du spiller baseball eller rundere. Der er dog en række principper ved at følge, hvor du lærer, hvordan du rammer bat korrekt. Når du har øvet holdningspositionen og mestret svingteknikken, kan du arbejde på bevægelsens mekanik, indtil du finder det hit, der giver dig mest succes.

Sådan slår du med en flagermus
Sådan slår du med en flagermus

Stå med fødderne skulderbredde fra hinanden og gå med din venstre fod fremad (hvis du er højrehåndet). Tag flagermusen med begge hænder 5 cm over bunden af håndtaget. Hvis du er højrehåndet, skal din højre hånd være højere end din venstre; for venstrehåndede er hændernes position omvendt. Flyt flagermusen til siden over dit hoved. Hold albuen på din dominerende hånd (placeret oven på flagermushåndtaget) på skulderhøjde. Flyt dit tyngdepunkt til dit bagben. Sørg for, at din forreste skulder ikke forhindrer dit syn på spilleren, der betjener bolden.

Øv dig i at svinge flagermusen. Det er ikke så let at gøre det rigtige sving; for at få det ønskede resultat bliver du nødt til at udføre snesevis eller endda hundreder af gentagelser. Tag et lille skridt fremad med din forreste fod mod serveren og før kroppens tyngdepunkt på den. Al din magt i øjeblikket er koncentreret i dine hofter. Sænk dine hænder ned til svingniveauet, hvor bolden skal flyve. Under svingningen skal dine arme bevæge sig over din krop, flagermusen skal være i en god, ren bue. Prøv at holde flagermusens bevægelseslinje, mens du svinger og rammer bolden.

Brug et statisk mål for at øve dig på at slå flagermusen. Placer kuglen på en let stigning (for eksempel en træ- eller metalstang med den rigtige længde). Kom i position for at ramme og svinge langsomt mod bolden. Hold øje med målet, indtil biten rører ved det. Gentag at svinge flagermusen langsomt, indtil den får en ren kontakt med bolden, og øg derefter bevægelseshastigheden gradvist. Husk alle elementerne i gyngen (bevægelse af arme, hofter, ben), i fremtiden vil dette give dig mulighed for at udføre et slag uden at tænke på teknikken til dens udførelse.

Bed en ven om at hjælpe dig med at øve dig på at slå flagermusen, lad ham tjene som kande. Start ved lave hastigheder, og din servering bør ikke være stærk. Dette giver dig mulighed for at eksperimentere lidt med din holdning og bestemme den mest behagelige position for din krop. Husk at huske alle elementerne i svingbevægelsen, når du rammer. Hit langsomt flyvende bolde, indtil alle dine bevægelser er sikre, og dine hits er regelmæssige og præcise.

Forøg gradvist boldens hastighed. Komplicer øvelserne, bed din partner om at sende bolden i forskellige retninger, lige over, nedenfor, til højre eller til venstre for de første kast. Mekanikken i dine kropsbevægelser vil være den samme, men du bliver nødt til at foretage nogle justeringer afhængigt af hældningen, når du rammer sådanne bolde. Husk, at når du spiller rundere eller baseball, er der ingen konstante hits, syv ud af ti bolde betragtes som et godt resultat.

Anbefalede: