Hvordan Man Slår

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Slår
Hvordan Man Slår

Video: Hvordan Man Slår

Video: Hvordan man slår falsk 2022, December
Anonim

Knytnæven er den klassiske måde at strejke på. Alle ved udmærket godt, at de kan bankes, men mange ved ikke, hvordan man skal slå korrekt, hvordan man øger kraften i stansen. Og dette til trods for at dette ikke kun er nyttig information, men information, der er nødvendig for et klart, kraftigt slag. For at vide hvordan man slår, behøver du ikke måneders træning, det er nok at huske et par grundlæggende punkter og bruge dem i hver træning.

Hvordan man slår
Hvordan man slår

Er det nødvendigt

boksebinding

Instruktioner

Trin 1

Knyt knytnæven så hårdt som muligt. For at øge kompressionskraften er det nødvendigt at træne underarmens muskler - jo stærkere de er, og jo sværere du kan knytte en knytnæve, jo kraftigere bliver dit slag, og jo mindre skade vil der blive påført ledbåndene i hånd og knogler.

Trin 2

Slå med to mellemstore knogler, og når du rammer, skal du placere din hånd, så den slående overflade ikke falder på fingrene i fingrene, ellers risikerer du at bryde dem.

Trin 3

Med et direkte slag med højre hånd er holdningen som følger: Kroppen drejes let med venstre side mod fjenden, venstre side af kroppen rager lidt fremad, ligesom venstre ben. Ved stød vrides kroppen mod uret, armen bevæger sig fremad, højre ben roterer på tåen, og venstre ben bøjer let. Som et resultat rammer du ikke kun med din hånd, men også med ryggen og med dine fjederkræfter, hvilket til tider øger kraften i slaget.

Trin 4

Ved en sidepåvirkning vrides kroppen på samme måde omkring aksen, men aksens centrum er mellem dig og fjenden, dit hoved er på den ene kant af cirklen og hans på den anden. Forlæng din venstre side lidt fremad, kast derefter din højre hånd skarpt i en buebane, vrid og udvid din knytnæve, mens venstre ben er let bøjet i knæet, og højre giver støtte.

Populær af emne.